Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szűz vagyok akkor ugye nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szűz vagyok akkor ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Viszont kételkedem benne h ép a szűzhártyám.. ha nem akkor baj lehet?
2009. júl. 6. 21:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Most nézem csak, 10 éves??? Hát akkor meg hogyan? Valószínű még nem is tudod pirossal beleírni a neved a hóba. Max a gólya hozhatja. De akkor már a gólya lesz terhes nem te, szal visszajutottam az első mondatomhoz.
2009. júl. 6. 23:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát, ha kifejted bővebben, talán tudok rá NEM-et mondani:D Amúgy meg szűz megtermékenyülés: Dr House 4evörXD Ilyen csak állatoknál van. Tehát, több infót, ha lehet.
2009. júl. 6. 23:12
 23/26 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

már elnézést de ezt mégis komolyangondoltad?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2009. júl. 7. 01:18
 24/26 anonim ***** válasza:
ha 10 éves vagy akkor lehet nem a gyakorikerdesek.hu szexualitás rovatát kéne olvasnod, hanem az anyukáddal beszélgetned... énis csak 15 vagyok, de úgyérzem jogosan kérdezhetem hogy mitörtént a 10 évesekkel 5 év alatt hogy ennyire tudatlanok lettek? mikor én voltam 10 éves nem volt ilyen, pedig azért az nem volt oylan régen xD
2009. júl. 7. 01:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Most pedig kiálltam az ablakba és várom a 3 királyt.
2009. júl. 7. 03:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem, asszerm szóülni kéne az oktatási miniszternek, hogy a felvilágosítással elkésnek, ha csak a nyolcadik osztályban egyetlen bioszórán tárgyalják...

Van itt egy link: [link] A te korosztályodnak készült a nemi szervekről, fogamzásról, a tested működéséről. Olvasd végig alaposan, figyelmesen. Az iskolában csak évek múlva fognak erről valamit tanítani.

A másik tanácsom, hogy míg elméletben felkészülsz, addig gyakorlatban hanyagold a témát még jó ideig. Nagyon gyerek vagy még 10 évesen. Ebben a korban más dolgokkal kell foglalkozni ahhoz, hogy testileg-lelkileg egészséges legyél. A szex meg FELNŐTT DOLOG, nagyon felnőtt, nem csupán játék vagy szórakozás. Felelősséggel jár. Nem kívánt gyereked vagy abortuszod lehet tőle, tartós vagy akár életre szóló betegségeket szedhetsz vele össze, még meddőséget is (ami azt jelenti, hogy nem lehet gyereked), és a lelked is sérülhet, ha túl korán, éretlenül, gyerekfejjel, felelőtlenül, védekezés nélkül, ismeretek hiányában stb kezdesz bele. A szexhez fel kell nőni, az nem ösztönös, hanem tanult dolog, még akkor is, ha nem a szüleidtől lesed el-tanulod el az ismereteket, mint az anyanyelvednél vagy amikor megtanultál járni.

2009. júl. 7. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!