Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szűz vagyok akkor ugye nem lehetek terhes?

Sokszor alap nincs szűzhártyád, mivel akár sportolás közben is elszakadhat, de amíg nem történik meg az aktus(nem volt kuki a punidban...)addig szűz vagy...
szóval ha szűz vagy de pl pettingeltél(bár ilyet nem írsz...)és ondó kerül a hüvelyedben lehetnél terhes...de igazából nem értem a kérdésed...
vhogy értelmesebben?

Mi az, hogy a lányok többségének nem összenőtt, hanem lyukacsos a hártyája, 22:03-as? MINDEN LÁNYNAK lyukacsos a hártyája! Valahol ki kell jönnie a menstruációs vérnek és a hüvelyváladéknak. Ugyanott befér a tampon, a kisujj, az irrigátor, be tud jutni a víz és a sperma is. A szűzhártya nem áthatolhatatlan fal, hanem nagyon rugalmas tágítható és lyukacsos.
Ha már véletlenül átszakadt a szűzhártyád, az nem baj, hanem egy problémával kevesebb. Nem fog fájni az első alkalom.
Szűzen viszont gyönyörűen teherbe lehet esni: ugyanis nem a kukitól lehetsz terhes, hanem férfi hímivarsejttől, spermától, ami ondóban és előváladékban van. ha bármelyik a hüvelyedbe vagy a hüvelyedre kerül, akár a fiúd kezéről is, akkor szűzen is teherbe eshetsz.
Olvastam egy könyvet, egy orvos írta a szexről. Élete során három olyan szűz 14 év alatti tinivel is találkozott, aki petting során esett teherbe. Kettő ezek közül azt se tudta, hogy mi a közösülés, csak "játszott" a barátjával, az egyik még 12 éves sem volt, és az anyja vette észre rajta, hogy nő a hasa.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!