Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szűz vagyok akkor ugye nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szűz vagyok akkor ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Viszont kételkedem benne h ép a szűzhártyám.. ha nem akkor baj lehet?
2009. júl. 6. 21:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Sokszor alap nincs szűzhártyád, mivel akár sportolás közben is elszakadhat, de amíg nem történik meg az aktus(nem volt kuki a punidban...)addig szűz vagy...

szóval ha szűz vagy de pl pettingeltél(bár ilyet nem írsz...)és ondó kerül a hüvelyedben lehetnél terhes...de igazából nem értem a kérdésed...

vhogy értelmesebben?

2009. júl. 6. 22:11
 12/26 anonim ***** válasza:
2009. júl. 6. 22:13
 13/26 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy a lányok többségének nem összenőtt, hanem lyukacsos a hártyája, 22:03-as? MINDEN LÁNYNAK lyukacsos a hártyája! Valahol ki kell jönnie a menstruációs vérnek és a hüvelyváladéknak. Ugyanott befér a tampon, a kisujj, az irrigátor, be tud jutni a víz és a sperma is. A szűzhártya nem áthatolhatatlan fal, hanem nagyon rugalmas tágítható és lyukacsos.

Ha már véletlenül átszakadt a szűzhártyád, az nem baj, hanem egy problémával kevesebb. Nem fog fájni az első alkalom.

Szűzen viszont gyönyörűen teherbe lehet esni: ugyanis nem a kukitól lehetsz terhes, hanem férfi hímivarsejttől, spermától, ami ondóban és előváladékban van. ha bármelyik a hüvelyedbe vagy a hüvelyedre kerül, akár a fiúd kezéről is, akkor szűzen is teherbe eshetsz.

Olvastam egy könyvet, egy orvos írta a szexről. Élete során három olyan szűz 14 év alatti tinivel is találkozott, aki petting során esett teherbe. Kettő ezek közül azt se tudta, hogy mi a közösülés, csak "játszott" a barátjával, az egyik még 12 éves sem volt, és az anyja vette észre rajta, hogy nő a hasa.

2009. júl. 6. 22:16
 14/26 Thurston ***** válasza:
De a kérdező nem írt semmiféle előjátékról. Jó lenne, ha kicsit részletesebben kifejtené...
2009. júl. 6. 22:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Szüzen is teherbe lehet esni, ha ondó, vagy előváladék jut a hüvelyedbe, és pont peteérésed van. A szűzhártya egy lyukacsos dolog, azon simán átjut az ondó, a menstruációs vér is ott tud kijönni. De erről a témáról még sok mindent kéne tanulnod, aztán jöhet(ne) a nemi élet. Szerintem.
2009. júl. 6. 22:17
 16/26 anonim válasza:
hany eves v te ?
2009. júl. 6. 22:38
 17/26 anonim ***** válasza:
kamu kérdés szaga van.
2009. júl. 6. 22:39
 18/26 A kérdező kommentje:
10 :(
2009. júl. 6. 22:46
 19/26 anonim válasza:
0%
Te tényleg ennyire hülye vagy? Vagy csak megjátszod! A válasz az ,hogy szerintem terhes vagy! Te képes vagy a saját megtermékenyitésedre is:) De lehet hogy olyan szerencsés vagy ,hogy téged szállt meg a Szent Lélek és szülhetsz 1 újabb kis Jézust!:)
2009. júl. 6. 22:56
 20/26 anonim ***** válasza:
Elméletben létezhet olyan ,hogy a petesejt saját maga kezd el osztódni és akkor csak a nő dnse lesz benne, de ez csak elmélet, embereknél még nincs egyértelműen bizonyított eset. De vazz azt hittem ,hogy egy előző barom kérdés után nagyobb ökörséget már nem találok.
2009. júl. 6. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!