Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védett lehettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védett lehettem?

Figyelt kérdés

reggel be kellett vennem egy széntablettát kb 9 körül és este 7kor pedig a f.tabit...(2 napon keresztül)

felszívódhatott vajon a tabi? nem lehet belőle gond, mert néhány nap múlva együtt voltam a barátommal és belém élvezett...?

illetve ha (még előtte) este beveszem 7kor a bogyót kb 5-6 óra múlva hasmenésem van, akkor fel tud szívódni rendesen? mert elvileg 3-4 óra alatt felszívódik, de így is?

2012. jún. 22. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:

azért, mert nem akarod ?

olyan jó, hogy itt mindenki orvosira jár(t).

2012. jún. 22. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:

mivel pályakezdő vagyok, nem lenne ideje még a babának...majd kb 2 éve múlva

és mi a véleményetek a kérdésemről? esetleg válaszok...?

2012. jún. 22. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem már kifejtettem.
2012. jún. 22. 13:31
 4/10 A kérdező kommentje:
oké h nem vagy orvos és vszínűleg senki sem az itt, de attól még lehet h van akinek van ilyen tapasztalata, és mivel a nőgyógyászomat nem tudom felhívni hátfő előtt, h megkérdezzem, gondoltam kiírom ide, hátha kapok addig vmiféle választ arra h felszívódott-e vagy nem..
2012. jún. 22. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
nem lett volna egyszerűbb lenyelni, vagy bármi ?
2012. jún. 22. 13:35
 6/10 A kérdező kommentje:

így utólag már igen, de akkor nem is gondoltam erre, h esetleg nem szívódhatott fel...

am nem vagyok az a felelőtlen hülye p*a fajta...

2012. jún. 22. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, a történet az, hogy először volt egy éjjeli hasmenésed az este bevett tabi után 5-6 órával, majd a következő 2 nap délelőtt széntabletta, este fogamzásgátló, és ekkor már nem volt további hasmenés. Ezután eltelt még néhány nap, és akkor történt a közösülés. Javíts ki, ha rosszul fejtettem vissza a leírtakból!

Ha így volt, akkor az egyetlen tabletta, aminek a teljes mértékű felszívódása kérdéses, az a hasmenés előtti lehet, de legalább részben ez is biztosan felszívódott. A következő 2, meg azok, amik még a szeretkezésig jöttek, már egész biztosan hatásosak. Ezeket összegezve a megtermékenyülés esélye nagyon közel áll a nullához. Ha a hasmenés után reggel bevettél volna egy plusz tablettát, akkor lenne a legbiztosabb, de így is szinte 100% a védettség.

2012. jún. 22. 14:47
 8/10 A kérdező kommentje:
igen:) huhh köszönöm szépen, kicsit megnyugtattál
2012. jún. 22. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:

A tabletták 4-5 óra alatt szívódnak fel. Attól is függ,hogy mit eszel,ha mondjuk C vitamon dúsabb gyümölcsöt, nagy mennyiségben lehet,hogy 6óra is lehet.

A lénye az,hogy a felszívódási időben ne legyen hasmenésed, hányásod.

Amúgy védett vagy ! :)

2012. jún. 22. 22:31
 10/10 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. jún. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!