Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerváltáskor mennyi időt kell várni, hogy újra teljes legyen a védelem? Melyik gyógyszerről melyikre váltottatok és meddig használtatok kiegészítő védekezési módszert?
tri-regolrol yadine-ra váltottam,egyből hatott...
yadine-nak volt mellékhatása,igy egy év után vissza tri-regol,két orvos is aztmondta h egyből hat,nemkell kiegészitő védekezés
22/L
Gyógyszerváltásnál nem kell kiegészítő védelem, azonnal hat.
Gondolj bele: amikor elkezdesz gyógyszert szedni, akkor az leállítja a petefészked működését. Itt elképzelhető egy átmeneti időszak. De amikor egyik gyógyszerről egy másikra állsz át, akkor a petefészked már nem működik! Nincs átmenet.
Hm.. ez érdekes.. én is nemrég váltottam gyógyszert (3 hónapja). Nekem az orvos azt mondta, hogy ugyanúgy meg kell várni a 2. levelet, mint mikor először elkezdtem szedni..
Egyébként Tri-regolról váltottam át Yasminelle-re..
A helyedben én kivárnám azt az egy hónapot, főleg ha te is így fogantál, biztos ami biztos. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!