Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a barátom elélvezett bennem, utána nekem is volt orgazmusom. Ma van peteérésem. Nem boztos hogy terhes vagyok, ugye?
Az Eulália vagy a Rozália név tetszik jobban?
Azért csak nem születhet majd meg név nélkül...
Ha végigkísérjük a folyamatot:
A spermiumok kb egy óra alatt érik el a petesejtet, és ott toporogva türelmetlenül várják, hogy az érett pete kiszabaduljon.
Ezt követően még kb 2-3 napig életképesek, de a strapabíróbbak akár egy hétig is életben maradhatnak.
Tehát: amennyiben biztos vagy benne, hogy ma van a peteérésed, így a tegnap este az egyik legideálisabb időpont volt, hogy teherbe eshess.
Valószínűsége? Nem lehet megmondani, egészséges pároknál 30% feletti... Van, akinek hónapokig semmi, de sokaknak elsőre...
Tehát ha nem védekeztetek, és nem akartok gyereket, akkor a 4. hozzászólóval maximálisan egyet értek: irány a nőgyógyászat 72 órás tabiért!
Az ilyen minek szexel?? csak szaporodik es meg tobb.hulye lesz...
Szerintem.macska lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!