Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem volt peteérésem? Terhes vagyok?
A barátommal egész hónapban megszakításos módszerrel "védekeztünk". Megbízható, mindig időben vette ki. Tudom, ez nem jó védekezés, sajnos így alakult. 4 napja kellett volna megjönnie, de semmi jele annak, hogy megjönne. (nem feszül a mellem...stb) Úgy egy hete pár napig barnázásom volt, elég sűrű, és úgy fájt előtte a hasam, mintha megjönne. Most is fáj, de nem úgy, hanem néha kicsit szúr.
A másik pedig, hogy úgy február óta mindig láttam ha peteérésem volt, mivel miután ovuláltam, mindig volt egy kis rózsaszin pötty a fehérneműmön. De ez most elmaradt.
Pár hónapja volt gombás, gyulladásos fertőzésem, egyszer kilett kezelve, aztán visszakaptam, de szinte teljesen elmúlt magától. Bár ha orgazmusom van, szúr a méhem...
Ezenkívül fogytam 4 kilót ebben a hónapban és volt egy influenzám is.
Azon gondolkoztam, hogy lehet az is, hogy nem volt peteérésem, egyszer előfordult már, hogy 2 hónapig nem jött meg.
Szerintetek?
Mivel EGÉSZ hónapban nem védekeztetek,így elég nagy az esélye,hogy volt olyan időszak,amikor termékeny voltál.Az egy dolog,hogy neked szokott pötty lenni a bugyidon ovulációkor,de ez nem mindig van így.Nálad is csak februárban kezdődött,szóval lehetett peteérésed anélkül,hogy tudtál róla.
Tudom,hogy megszakítással védekeztetek,de az olyan,mintha nem is lenne,erre nem lehet adni.
A fertőzés és a szúrás miatt visszamennék a dokihoz mindenképp,mert nem normális,hogy ping-pongoztok a gombás fertőzéssel,a párodat is kezelni kellene,hogy abbamaradjon az oda-vissza fertőzés.
Pár nap múlva csinálj egy terhességi tesztet!
A barna folyás lehetett a fertőzés miatt is,de más oka is lehetett,ezt sem ártana kideríteni és a 2 hónapos mensi kiamaradás sem egészséges,ezt is jó lenne helyre rakni.
Ha most nem lettél terhes,akkor itt az ideje,hogy helyre rakd a tested,mert ami elromolhat az nálad elromlott.
A rendes védekezést is meg kell beszélnetek a barátoddal,mert a vállrándítás és a "hát így alakult"-ból elöbb-utóbb abortusz lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!