Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges, hogy nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy nem volt peteérésem? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A barátommal egész hónapban megszakításos módszerrel "védekeztünk". Megbízható, mindig időben vette ki. Tudom, ez nem jó védekezés, sajnos így alakult. 4 napja kellett volna megjönnie, de semmi jele annak, hogy megjönne. (nem feszül a mellem...stb) Úgy egy hete pár napig barnázásom volt, elég sűrű, és úgy fájt előtte a hasam, mintha megjönne. Most is fáj, de nem úgy, hanem néha kicsit szúr.

A másik pedig, hogy úgy február óta mindig láttam ha peteérésem volt, mivel miután ovuláltam, mindig volt egy kis rózsaszin pötty a fehérneműmön. De ez most elmaradt.

Pár hónapja volt gombás, gyulladásos fertőzésem, egyszer kilett kezelve, aztán visszakaptam, de szinte teljesen elmúlt magától. Bár ha orgazmusom van, szúr a méhem...

Ezenkívül fogytam 4 kilót ebben a hónapban és volt egy influenzám is.

Azon gondolkoztam, hogy lehet az is, hogy nem volt peteérésem, egyszer előfordult már, hogy 2 hónapig nem jött meg.

Szerintetek?

2010. júl. 12. 00:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akartok gyereket, akkor nem megszakitással " védekeztek ". vagy ha mégis ezt választjátok, akkor nem sirtok itt az oldalon.. hanem bevállaljátok. ha akkor volt eszetek, akkor most is legyen..
2010. júl. 12. 00:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, attól is késik. Szerintem nem vagy terhes. Ám ha nem jön meg, teszt, nőgyógyász.
2010. júl. 12. 00:35
 3/12 anonim ***** válasza:
de, lehet terhes, hiszen nem védekeztek.. utolsó, nem tudom, nem vágom, h mi alapján irod azt, h nem lehet terhes.
2010. júl. 12. 00:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem sírok az oldalon, csak kikérem mások véleményét... Tisztában vagyok vele, hogy ez nem biztonságos védekezés, nem értem miért ezzel kell kioktatni, inkább arra válaszolnátok amit kérdeztem..
2010. júl. 12. 00:40
 5/12 anonim ***** válasza:
válaszoltam arra is, igen, lehetsz terhes. gond lenne a baba?
2010. júl. 12. 00:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Jó, sajnálom, kicsit túlreagáltam, mert ideges vagyok. Igen, gond lenne, nem csak hogy nagy felelősség, hanem anyagi keret is kell hozzá. Ezzel pedig nem rendelkezünk.
2010. júl. 12. 00:43
 7/12 anonim ***** válasza:
namármost.. ne haragudj, de nem értelek.. nem kell a gyerek, pénz se lenne ilyesmire, akkor miért nem lehet védekezni??? van fogalmad róla, h hányan esnek igy teherbe???
2010. júl. 12. 00:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen van fogalmam róla. Tudom, én is felelős vagyok ezért... De most már tudok tenni bármit is? nem.
2010. júl. 12. 00:49
 9/12 anonim ***** válasza:
nem, mostmár nem. max. annyit, h elmész orvoshoz, de azt nagyon gyorsan, és ha ezt megúszod, akkor vagy iratsz tabit, vagy használsz óvszert.
2010. júl. 12. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Mivel EGÉSZ hónapban nem védekeztetek,így elég nagy az esélye,hogy volt olyan időszak,amikor termékeny voltál.Az egy dolog,hogy neked szokott pötty lenni a bugyidon ovulációkor,de ez nem mindig van így.Nálad is csak februárban kezdődött,szóval lehetett peteérésed anélkül,hogy tudtál róla.

Tudom,hogy megszakítással védekeztetek,de az olyan,mintha nem is lenne,erre nem lehet adni.

A fertőzés és a szúrás miatt visszamennék a dokihoz mindenképp,mert nem normális,hogy ping-pongoztok a gombás fertőzéssel,a párodat is kezelni kellene,hogy abbamaradjon az oda-vissza fertőzés.

Pár nap múlva csinálj egy terhességi tesztet!

A barna folyás lehetett a fertőzés miatt is,de más oka is lehetett,ezt sem ártana kideríteni és a 2 hónapos mensi kiamaradás sem egészséges,ezt is jó lenne helyre rakni.

Ha most nem lettél terhes,akkor itt az ideje,hogy helyre rakd a tested,mert ami elromolhat az nálad elromlott.

A rendes védekezést is meg kell beszélnetek a barátoddal,mert a vállrándítás és a "hát így alakult"-ból elöbb-utóbb abortusz lesz!

2010. júl. 12. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!