Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem volt peteérésem? Terhes vagyok?
A barátommal egész hónapban megszakításos módszerrel "védekeztünk". Megbízható, mindig időben vette ki. Tudom, ez nem jó védekezés, sajnos így alakult. 4 napja kellett volna megjönnie, de semmi jele annak, hogy megjönne. (nem feszül a mellem...stb) Úgy egy hete pár napig barnázásom volt, elég sűrű, és úgy fájt előtte a hasam, mintha megjönne. Most is fáj, de nem úgy, hanem néha kicsit szúr.
A másik pedig, hogy úgy február óta mindig láttam ha peteérésem volt, mivel miután ovuláltam, mindig volt egy kis rózsaszin pötty a fehérneműmön. De ez most elmaradt.
Pár hónapja volt gombás, gyulladásos fertőzésem, egyszer kilett kezelve, aztán visszakaptam, de szinte teljesen elmúlt magától. Bár ha orgazmusom van, szúr a méhem...
Ezenkívül fogytam 4 kilót ebben a hónapban és volt egy influenzám is.
Azon gondolkoztam, hogy lehet az is, hogy nem volt peteérésem, egyszer előfordult már, hogy 2 hónapig nem jött meg.
Szerintetek?
Elárulom, hogy megszakításos módszerrel is lehetsz terhes, mivel az előváladékban is vannak spermiumok.
A terhesség jelei az aktus után kb 2 héttel jelentkeznek, mivel arra már beágyazodott a megtermékenyített petesejt és akkor termelődik a hcg nevű hormon és ugye ez okozza a terhességi tüneteket. És ahány nő, annyiféleképp alakultak a terhesség első harmadai. Attól, hogy nem feszül a melled még lehetsz terhes az még jelentkezhet később is. A barnás folyással meg a maradék sárgaestektől szabadul meg a szervezeted, ha terhes vagy.
Mindenképp menj el nőgyógyászhoz. Az érzékeny tesztek meg képesek kimutatni a 2 hetes terhességet is már.
A védekezés meg még mindig olcsóbb mint egy baba vagy egy abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!