Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tabi 7 napos szünetében nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabi 7 napos szünetében nekem mintha 1000x-re nőne a vágyam, de a barátom megmakacsolta magát. Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Volt egy régebbi barátnőjlvel egy hónap, amit végig aggódtak, de nem volt semmi. Már másfél éve szedek tabit, és mielőtt megjönne, annyira kívánom őt, hogy nem igaz, de Ő nem akarja, Én meg kb. 3 napig megőrülök, mert nem tudok ezzel mit csinálni.. A biztonság kedvéért megkérdeztem a nőgyógyászom is, azt mondta véd a szünetben (Lindynette 20), de így sem. Ti a szünetben együtt vagytok a barátotokkal vagy Ti sem kockáztattok?
2012. jún. 21. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Gumival esetleg?
2012. jún. 21. 16:53
 2/10 A kérdező kommentje:
A gumi kilőve.
2012. jún. 21. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Míg a vérzés nem jelentkezik, a gyógyszer abba hagyási napokban, addig aktívak vagyunk. De a vérzés napjaiban szünetelünk. Azt a pár napot ki lehet bírni.
2012. jún. 21. 17:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, Én is ezt mondom neki, amikor már abbahygom, de még nem jött meg.
2012. jún. 21. 17:13
 5/10 A kérdező kommentje:
abbahagyom*
2012. jún. 21. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy véd a szünetben is, ha a 8. napon időben beveszed a következő levél első tablettáját.

Dugd az orra alá a betegtájékoztatót!

Ezzel az erővel a többi napon is "makacskodhatna".

2012. jún. 21. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:

NEm igazán értem mi a baja vele. Egyértelműen védve vagy abban az időszakban is. Akkor mi nem tetszik neki? Mi változik?

Kérdezd meg hogy mi vele a baja, miért nem akarja? Ha a terhességtől véd akkor olvassa el a tájékoztatót, vagy vidd el magaddal a dokihoz, mondja el neki is.

2012. jún. 22. 16:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, hogy nem csak Én nem értek vele egyet. :) Lehet beviszem magammal, hogy a saját fülével hallja, nem is rossz ötlet. :D
2012. jún. 22. 21:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként tegnap mégis volt, gumival. Utána: De ebből nem lesz rendszer, mert nem akarom magam hozzászoktatni a gumihoz. Megőrülök Tőle??? :)
2012. jún. 22. 21:54
 10/10 anonim válasza:
Ha a pasidnak könyörögni kell a szexért, az már rég rossz... Nálam ugyanez a helyzet, a szünetben teljesen be vagyok gerjedve, de vagy az ő kényeztetésében lelem örömöm :) vagy elmondom, hogy szeretnék szeretkezni, és egy szavamba kerül. Lehet vigyázni, ha nem bíztok a gyógyszerben. Ha meg a gumi vagy a megszakításos módszer teher neki, akkor sztem el kéne gondolkodni, szeret-e igazán... bocs, de ez tapasztalat...
2012. júl. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!