Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pénteken fogyott el a tabi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken fogyott el a tabi (most szedek először! De még ma sem jött meg! Nem kellet volna már? Kicsi félek!

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
nyugi, lehet h a szünet utolsó napjan jön meg. de az is lehet h a szünet utan. az első honapokban ez normalis. de hasznaljatok egy ideig még kiegészitő védekezést.
2009. júl. 6. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Pénteken vetted be az utolsót ha jól értem.Nincs mitől félned csak annyi,hogy ugye ha szeded beállítja a ciklusodat, de mivel most ugye kimaradt, így tolódhat a dolog.Akkor viszont parás ha már nem szedted a gyógyszert és a párod belédélvezet!
2009. júl. 6. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Még csak a szünet 3. napján vagy, ne parázz, meg fog jönni! De ha netán nem, az sem baj, ezt a tájékoztató is írja! Majd beáll rendesen egy idő után!
2009. júl. 6. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
még csak 3 nap telt el, a 7 napos szünetben akármikor megjöhet, nincs ezzel semmi probléma. nekem pl csütörtökön fogy el mindig, és csak hétfőn jön meg, azaz 4 nap múlva. sztem holnap v holnapután már nekedis megfog jönni.
2009. júl. 6. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:

én is pénteken szoktam bevenni az utolsót, és nekem kedden vagy szerdán szokott megjönni

nyugi

2009. júl. 6. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
én már egy jó ideje szedem a tabit és kb 3-4nappal az utolsó szem után szokott megjönni tehát bőven időben vagy! Nyugalom
2009. júl. 6. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
első vok. miert is kellett lepontozni? azt irtam amit mindenki mas is.
2009. júl. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!