Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Pénteken voltam előszőr eggyütt a barátommal (nekem az volt az első) . Elméletileg hétfőn kellett volna megjönnie. Gumival védekeztünk, nem szakadt ki
Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szedek de mindig hétfőn délelőtt szokott megjönni. Szerintetek mennyi időt késhet az első után? És ugye terhes sem lehetek? Köszi2008. máj. 27. 09:29
1/5 anonim válasza:
Ha már az elején felhúztátok az óvszert, és jól használtátok, (nem folyt ki meg ilyesmi), nem lehetsz terhes. Ennek ellenére, attól még, hogy elvesztetted a szüzességed, időben meg kéne jöjjön, ha gondolod inkább csinálj egy tesztet. Kevés esélyt látok rá.
2/5 anonim válasza:
Teljesen felesleges tesztet csinálnod mert peteérésed a világon sem volt akkor. Dehogy vagy terhes.
3/5 anonim válasza:
Az idegeskedéstől is késhet, valamint a szex kicsit felkavarja a hormonokat a szervezetben ezért előfordulhat hogy késik. Ne aggódj, legyél biztos magadban, hiszen védekeztetek, tehát nem lehet gond. Próbálj meg megnyugodni és akkor megjön, alig késett még.
4/5 anonim válasza:
Nekem négy napot késett az első után, szóval szerintem nyugodj meg, mert tényleg késhet az idegeskedéstől is :)
5/5 anonim válasza:
nekem 3 évig rendszeres volt, majd látszólag minden különösebb ok nélkül teljesen összezavarodott. azt mondják, hogy a hormonszintemet megzavarta a barátom, pedig akkor még nem is feküdtünk le. most olyan lassan 4 hónapja a ciklusom, hogy késett már másfél hetet, 3 napot, egy napot, legutóbb meg 2 nappal előbb jött meg, és ilyet még nem csinált. én szombaton feküdtem le vele először, két hét múlva kell megjönnie, majd kíváncsi leszek:) de szerintem ne aggódj. mindenesetre örülök, hogy védekeztetek, nem vagytok olyan felelőtlenek, mint sokan mások a mai világban. nyugi, szinte 100%, hogy nem lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!