Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen biztos, hogy 100%ban védenek a fogamzásgátló tabik?
sztem ezt nem anyukád dönti el, hogy milyen gyógyszert kell szedned...a fogamzásgátló tablette egy magában is elegendő, de ha nem bízol annyira benne, akkor inkáb óvszerrel használd...a vízben kipróbálásról, meg annyit mondanék, hogy annyira nem jó.más érzést ad.
ha rendesen szeded a gyógyszert semmi bajod nem lehet tőle.:)
Elkezdheted szedni és teljesen megbízhatsz benne! Nem kell más módszerrel védekezni, hisz ez a lényege! Ha betartod a szabályokat, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Akik azt mondják, hogy tabi mellett estek teherbe, nem szedték rendesen, hánytak, hasmenésük volt, és fel lehetne sorolni még 100 dolgot. Teljesen felesleges akár óvszert, akár hüvelytablettát alkalmazni a tablettával együtt! Megbízhatsz benne!
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!
Nem az a lényeg,hogy mióta menstruálsz!
tudod hány olyan nő van,aki 7-8 év tabi szedés után próbál teherbe esni,és nem megy neki,valami elromlott a tabitól,és nehezen jön csak helyre.
Anyukád nem azért nem akarja hogy tabit szedj,mert azt szeretné,hogy babás legyél,hanem úgy általában korainak tartja még a szexet.(Nem mellesleg ezzel pokolian egyet értek!)Apukádat meg lehet hogy most imádod,de később majd rájössz.(Én is ebben a helyzetben nőttem fel,tudom miről beszélek.)Majd ha egyszer a te pocakodban is ott lesz egy kis rúgkapáló gyermek,akkor rájössz,hogy mit miért tett,de amíg csak azt látod,hogy anya nem engedi,de apa igen.Apára elég szépen mosolyogni is ad pénzt,ad mindent addig jó.Azért kíváncsi lennék,hogy mi lenne ezzel a tündéri apával,ha odaköltöznél hozzá?!
És igen,sokan vagyunk,akik fogamzásgátló mellett leszünk babásak,hiszen,ha azt vesszük,hogy Magyarországon olyan 1millióan minimum tabit szednek,és ebből minden 3000dik lesz babás,akkor nem nehéz fejszámolás,hogy majdnem 340 nőről beszélünk.Ami azért így szmokban végiggondolva elég sok,de reális,pedig milyen jól hangzik a százalékos mutató:99,97%
Szóval így gondold végig az egészet,de abban legyél biztos,hogy a különböző tabiknál nincs nagy eltérés a számokban.
Hidd el,hogy nincsen igazad!!!Édesapám buszvezető rohattul nem keres sok pénzt,az anyám meg 200ezreknél is többet!!!Avval sincsen baja,hogy korai!Annyi az egész,hogy nekem gyermekkoromban sokkal több mindent sikerült elérnem mint neki egészen eddig!Boldog párkapcsolatom van,lefogytam(mikor elkezdtem fogyókúrázni,és látta hogy sikerülni fog,azt mondta hogy kurva vagyok,mert csak a kurvák soványak(megjegyzem ő 100 kg,nem viccelek!!!))
szóval ameddig nem tudopd hogy mi van a dolgok mögött addig ne kritizálj!!!Sőt ha érdekel anyám 3 pasival csalta a férjét(1gyel jelenleg is!)az apám meg a terhes feleségét egyszer sem.it az a lényeg,hogy az apám a kevésből is megvenne nekem mindent,az anyám sokból meg semmit sem!!!2 rohadt gatyám van össz vissz és az is a combom belsején ki van szakadva!!Ba..ik venni másikat!!!Mindent az apám vesz meg,mert ha az anyámon múlik lyukas gyatyában járok iskolába!!!tényleg érdekel mi elsz ha odaköltözök:NYUGALOM 1000%REL!!!ÉS SZTEM NEM AZT KÉRDEZTEM,HOGY MI A VÉLEMÉNYED APÁMRÓL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!