Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló hatása elmúlik?
Figyelt kérdés
Ma szedem 2. napja a Dalia nevű fogamzásgátlót (összetételben ugyanaz mint a Lyndinette20,csak gondolom gyártó más-0.02 etinilösztradiol és 0.075 mg gesztrodén) Nos szerintem vizet tartok vissza,mivel alacsony vagyok és a vádlimon látszik , nagyon zavaró. Emellett ma egyszerűen bőgni tudnék egész nap.. 2x el is sírtam magam, bele néztem a tükörbe és láttam,hogy a vádlim milyen és elkezdtem sírni. Ez az első fogamzás gátlóm, eddig menstruációm alatt volt h ingerlékenyebb voltam,de sírni még sosem sírtam. Ez el fog múlni? Vagy mit csináljak irassak fel párhuzamosan háziorvossal vízhajtót? Mert így minden nap el fogom sírni magam ha ez így fog maradni2012. jún. 18. 15:32
1/2 anonim válasza:
Szólj az orvosodnak a mellékhatásról, tudni fogja mit kell tenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ha huzamosabb ideg maradna szólok is,csak 2 szem után nem akarok, és ha újat írna fel gondolom anya beszedetné velem a maradék 2x21 + most a maradék 19-et,mert azért hát nem két filléres dologról van szó,de nem tudom valahol reménykedek benne,hogy ez max csak pár napig tart.
2012. jún. 18. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!