Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál a nőgyógyász ha először mész hozzá?
Ha valami problémád volna (gomba stb.), akkor megvizsgálna vérzés közben is,
de
rákszűrésre célszerű a ciklus közepén menni (két menstruáció között félidőben).
Igen, én is azt hittem, hogy nincs problémám... Mindig gumit használtam (az első pillanattól kezdve nem 20 perc után), nem ültem rá más után vécére és még sorolhatnám, mégis HPV-m lett... Ez teljesen tünetmentes, csak a doki veheti észre, de a HPV bizony a RÁK előfutára... Még jó, hogy elmentem és kikezeltettem magam.
De ismerek egy nőt, akinél az első vizsgálaton cisztát találtak, pár hétre rá már tolták is be a műtőbe... Ő sem tudott róla.
Van még kérdés?
én pont ma voltam először vizsgálaton, kicsit paráztam tőle, hogy ott fekszem félpucéran majd :D de utólag semmi nem volt az egész, meg alig érezni! Vicces, hogy ettől féltem ennyire ;)
egyébként mikor én először mentem hozzá, csak gyógyszert irattam és nem vizsgált meg. Gondolom orvos függő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!