Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csinál a nőgyógyász ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál a nőgyógyász ha először mész hozzá?

Figyelt kérdés
Most először fogok nőgyógyászhoz menni, de csak tablettát szeretnék felíratni. Azt szeretném meg tudni h ilyenkor is teljes vizsgálatot csinál?
2012. jún. 18. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha valami problémád volna (gomba stb.), akkor megvizsgálna vérzés közben is,

de

rákszűrésre célszerű a ciklus közepén menni (két menstruáció között félidőben).

2012. jún. 18. 14:33
 12/17 A kérdező kommentje:
nincs semmi problémám :) csak fogamzásgátlót szeretnék
2012. jún. 18. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, én is azt hittem, hogy nincs problémám... Mindig gumit használtam (az első pillanattól kezdve nem 20 perc után), nem ültem rá más után vécére és még sorolhatnám, mégis HPV-m lett... Ez teljesen tünetmentes, csak a doki veheti észre, de a HPV bizony a RÁK előfutára... Még jó, hogy elmentem és kikezeltettem magam.

De ismerek egy nőt, akinél az első vizsgálaton cisztát találtak, pár hétre rá már tolták is be a műtőbe... Ő sem tudott róla.

Van még kérdés?

2012. jún. 18. 14:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát nézd,az orvosok nem írnak fel fog.gátlót vizsgálat nélkül,így nyugodj bele,hogy ha tablettát akarsz szedni akkor meg fog vizsgálna.Ne csak akkor légy felnőtt ha szexelni kell,hanem akkor is mikor a felelősségteljes védekezésről kell gondoskodnod,és ebbe a nőgyógyászati vizsgálat is bele tartozik.Inkább egy 5 perces vizsgálat mint egy abortusz...
2012. jún. 18. 14:50
 15/17 A kérdező kommentje:
nyilvánvalóan tudom h kell a vizsgálat. én csak félek mivel még nem voltam ilyenen, ennyi a problémám. és köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 18. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze,nyilván félsz,de menj el,nem lesz semmi gond,csak röhögni fogsz utána rajta,hogy minek paráztattad magad feleslegesen...
2012. jún. 18. 15:12
 17/17 anonim válasza:

én pont ma voltam először vizsgálaton, kicsit paráztam tőle, hogy ott fekszem félpucéran majd :D de utólag semmi nem volt az egész, meg alig érezni! Vicces, hogy ettől féltem ennyire ;)

egyébként mikor én először mentem hozzá, csak gyógyszert irattam és nem vizsgált meg. Gondolom orvos függő..

2012. jún. 18. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!