Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esemenyutani tablettak vannak?
én hétfőn pánikoltam be, hogy talán nem kellett volna bevállalni, hogy a barátomé "becsusszannyon". 1órát jártam végig a klinikán, kibkuva , szétfolyva, sírógörccsel egy orvos nem segített, mindenki ide-oda küldözgetett, aztán elementem a a gyógyszertárba, ott már a barátnőm szedett össze mert összeestem, végül sikerült PROTEKCIÓVAL elmennem egy nőgyógyászhoz kai felírta nekem ezt a gyógyszert, a Ri...vmit, nem néztem meg rendesen, a 2 szemeset, bevettem délután 2kor és éjjel 2kor keltem fel hogy bevegyem a másodikat...én semmilyne mellékhatást nem éreztem, sztem akkor vszínű nem voltam terhes...azaz nem volt baj,nem tudom. Ezt mind 15 évesen kellett végigcsinálnom, szörnyű volt az a napom, úgyhogy mindenkinek mondom hogy NE KERÜLJÖN ilyen helyzetbe, nincs olyna hogy áhh "becsusszant" nem lesz baj, igenmis baj lesz, és én már az öngyilkosságomat tervezgettem...
nagyon kell vigyázni, ha pedig mégis, akkor meilőbb orvoshoz kell fordulni:)
eh...XDkcisit sok lett meg mesélős, d eazért inkább leírtam:)bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!