Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi ideig jelentkezhetnek a fogamzásgátló mellékhatásai?
17 éves leszek hamarosan, a barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk, idáig óvszerrel védekeztünk. Úgy pár hónappal ezelőtt megfordult a fejemben hogy íratok fel fogamzásgátlót, de akkor a mellékhatásait (köztes vérzés stb.) hallva úgy döntöttem hogy majd nyári szünetben íratok fel inkább. Szóval annyi csak annyi érdekelne hogy a fogamzásgátló mellékhatásai kb mennyi ideig tartanak?
Köszönöm. :)
A közhiedelemmel ellentétben a fogamzásgátlásnak marhára nincsenek mellékhatásai szinte. Úgy mondanám inkább, hogy messzemenően több a jó, mint az a kevés, enyhe rossz.
Ha nem dohányzol, nincsen szívbetegséged, vagy genetikai hajlamod egyes dolgokra, akkor nem kell félned tőle. Az orvos megvizsgál és megmondja, hogy oké e nálad a szer.
ha közti vérzésed jelentkezik, az általában csak az első levél beszedésénél jelentkezik. aztán megjön a menzesz, és a 2. levél elkezdésekor már minden rendben van. ha nincsen, akkor vissza kell menni az orvoshoz és másikat kérni. általában 1-2 próbálkozás után megis van a megfelelő tabletta, persze vannak kivételek, de ritkán.
én tri regollal kezdtem, semmi mellékhatása nemvolt, még közti vérzésem sem. azóta is azt szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!