Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5 napig szedtem a fogamzásgátlót és mellékhatás miatt abbahagyom A menszeszem úgyan úgy megjön majd?
megfog jönni,max kicsit tolodik/hamarabb jön pár nappal...
milyen mellékhatás jön ki 5 nap alatt?
az angioödéma allergiás eredetű, jobban tetted h abbahagytad, mert fulladáshoz is vezethet. valszeg vmi összetevőre allergiás voltál.
megfog jönni a menzeszed, csak nemtuti h pont ugyanakkor mint eddig.
más tabival nem próbálkoztok majd?
NEM. semmikepp. nem eri meg kockaztatni hidd el!!!! visszer,trombozis,allergia.... meg a vegen komoly bajod esik :-s en a helyedben mar fele ennyiert sem szedtem volna! (engem fel ev utan mutottek mert csomo lett a mellembe. lehet h mas fajtatol nem lenne de en tobbet nem merek kiserletezni, igyis iszonyu nehez volt tultenni magam rajta:(
a 14:53as valaszolo 1 nagy marhasagot irt es latszik h fogalma sincs a temarol. teny h jobb lett vna azt az 5 szemet se beszedni, mert igy picit bekavart de ezen mar nem lehet valtoztatni es a mellekhatasok a te esetedben sokkal soluyosabbak lehetnek mint 1 kis hormonosszezavarodas. az orvosra hallgass ne itt a sok hozza nem ertore. jol tetted h abbahagytad. a mensid picit tolodhat, de hamar vissza fog allni meglatod. en a helyedben tobbet nem kiserletezgetnek de ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!