Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szedsz fogamzásgátlót éps...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szedsz fogamzásgátlót éps cigizel lehet valami mellékhatás?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy azok a nők, akik fogamzásgátlót is szednek és dohányoznak is, azok sokkal veszélyeztettebbek a rákos megbetegedések szempontjából.

De amúgy mellékhatás... nagyon sokan dohányoznak, és nagyon sokan szednek fogamzásgátlót. Ha ez mellékhatást okozna, akkor erre külön felhívnák a figyelmet. Amúgy 7 évig szedtem fogamzásgátlót és dohányzom már régóta (előbb kezdtem cigizni, mint gyógyszert szedni), de semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Aztán abbahagytam a gyógyszert, és a cigit is, született egy egészséges fiam. Sajnos a cigire visszaszoktam (kár volt), gyógyszert már két éve nem szedek. De semmi változást nem tapasztaltam.

2009. dec. 6. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
mi az isten köze van egymáshoz a két dolognak? :D ezt mondd már meg. amúgy ha már egyszer föliratod a dokival miért nem kérdezed meg tőle? bocs ha oltalak de ezt sosem értettem h fogamzásgátlóval kapcsolatos dolgokat miért nem a nőgyógyásztól kérdeztek. én minden kérdésemre megkapom tőle a választ és még csak ki sem röhög.
2009. dec. 6. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
a bagózás önmagában káros mellékhatásokkal rendelkezik....
2009. dec. 6. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Fokozza a trombózisra meg az infarktusra való hajlamot, ez a lényeg. persze nem törvényszerű hogy ez mindenkinél fellép, de a kockázat megvan.
2009. dec. 6. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
35 éven felüli nőknél már fokozza a trombózist. csakennyi.
2009. dec. 6. 23:21
 6/7 anonim válasza:

4 hónap fogamzásgátló tabletta+2 doboz cigi=életveszély, mentőhelikopteres repülés, 22 nap kórházban fekvés(32 hasba szuri), olyan fájdalom, hogy azt mondtam hagyjanak meghalni, minden nap vérhígító életem végéig, és maradt hátra 20 évem, ha mázlim van, de bármikor meghalhatok...

(családban nem volt Leiden mutáció, ami a trombózist okozza, nálam alakult ki...jó móka, mi?)

20/L

2009. dec. 7. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Utolsó,ez igaz? És a vérvizsgálat nem is mutatta ki? Na,igy szedjen az ember tabit...bocs az offért.
2009. dec. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!