Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap kicsit be voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kicsit be voltam rugva. Rossz gyógyszert vettem be, lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy már jól voltam, hazateleportáltam és égett a gyomrom a szesztől. DE véletlen a Protonexa gyomorgyógyszerem helyett a barátnőm Zoely fogamzás elleni tablettáját vettem be. Restellem magam de mentségem hogy nem igazán voltam képben. Ezek inkább ösztönös reflexek voltak mint tudatos. Bár akkor az ösztöneimben sem bízhatok már :(

2012. jún. 13. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lehet.
2012. jún. 13. 14:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Király köszi!
2012. jún. 13. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
XD
2012. jún. 13. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Én részegen egyszer a csajom lábszörtelenítő krémjével mostam fogat.

Nem lett tőle semmi bajom.

(De a szám se lett szőrös.)

2012. jún. 13. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagy?
2012. jún. 13. 14:39
 6/9 A kérdező kommentje:

azta. de jó hogy akkor nem csak én vagyok ilyen béna. am volt olyan hogy egyszer fáradt voltam reggel és a kontaklencséket egyik szemembe raktam be, mind a kettőt :)

fájt is a fejem piszkosul meg karcolta a szemem.

2012. jún. 13. 14:40
 7/9 A kérdező kommentje:
persze h az különben nem paráztam volna
2012. jún. 13. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:

El ne felejts szólni neki!

Ha nem veszi észre magától, akkor még a végén kihagy egy tablettát, mert azt hiszi bevette, és akkor a kis berúgásod közvetetten könnyen gyereket eredményezhet.

2012. jún. 13. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Jót röhögtem de nem rosszindulatból :D, szerintem ott kezdődött a baj , hogy keveset ittál , mert még haza bírtál menni.
2012. jún. 14. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!