Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem a Belarát? SoS!
Figyelt kérdés
Most először fogok szedni fogamzásgátlót,Belarát. Azt mondta a nőgyógyászom, hogy a menstruációm 3. napján kezdjem el szedni a gyógyszert,ami szerda.Akkor a szerdai bogyót szedjem be?Vagy kezdjem az első szemmel,a hétfőivel. Segítsetek!Köszi2012. jún. 12. 20:38
1/6 anonim válasza:
Mindegy melyikkel kezded, de érdemes a szerdaival, mert így nem zavarodsz meg később sem. Az a két szem, ami a szerda előtt van, azt fogod majd bevenni a legvégén. És ha "kezdő vagy" akkor érdemes minden elalvás előttre beállítani egy ébresztőt a telefonodon, hogy ne felejtsd el.
2/6 nielindi válasza:
a levél hátulján azért vannak ott a napok, h tudják követni a szedést. ha szerda van, akkor a szerdait veszed be, ha kedd, akkor a keddit. igy kevesebb az esélye annak, h egy nap többet veszel be véletlenül, de azt is megtudod, h kimaradt-e egy nap.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2012. jún. 12. 20:58
4/6 Ria6 válasza:
Szerintem a Belarat sehogy ne szedd én és még 5volt osztálytársam lett tölle terhes 5 éve. Mostmár felnött vagyok akkor voltam 18 a nőgyógyász csak annyit mondott hát nem jött össze. Ne engedd hogy vérvétel és hormonszint mérés nélkül írjanak fel neked gyógyszert mert az lehet hogy nem jó.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a figyelmeztetést.1 hónaposat írt fel próbára,kipróbálom,és ha vmi nem jó,úgy érzem,abba hagyom
2012. jún. 13. 12:25
6/6 Ria6 válasza:
Probáld ki de mi sem éreztünk semmi olyat hogy valami nem jó csak azt hogy egyszercsak nem jött meg elmentünk a dokihoz és lám lám terhesek voltunk (nagyvonalakban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!