Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék fogamzásgátló bogyót feliratni akkor általában megvizsgál az orvos?
Elvileg meg kéne, de engem nem vizsgált meg..ultrahang volt meg lehet vittem vérképet mert akkoriban havonta volt friss..de nem biztos.
Hol laksz? Keresek neked dokit
Megnézed h ki a nőgyógyász a városodban és hogy mikor rendel. Ha több van akkor gondolom körzet szerint, de nem tudom mert nekünk 1 van. Elmész szépen. Elmondod neki h mit akarsz. Egy rákszűrést mindenképp csinálni fog amit egyébként évenként meg kéne ejteni. Nem tudom hány éves vagy de 18 alatt sok helyen szülő is kell a gyógyszeriratáshoz.
A rákszűrés a következőképpen néz ki. Bemész, megmondod mit szeretnél, Elküld a doki h vetkőzz le. Nállunk úgy van h a vizsgáló hátuljában van egy elfüggönyzött rész. Bemész a függöny mögé, derékon alul levetkőzöl és van egy vizsgáló asztal. Oda lecsücsülsz. Jön a doki, felteszed a lábaid a kengyelbe. Ő megfog agy kacsát (fém eszköz, keress rá a neten) bedugja és szétnyitja (kellemetlen de nem fájdalmas) és kenetet vesz. Ezután (persze kesztyűs) kézzel is benyul kicsit és kitapintja a petefészkeket meg még nem tudom mit. Kb ennyi. A szűz vagy akkor nem tudom hogy vizsgál. Én azt szoktam csinálni h bármilyen kérdésem van, a vizsgálat közben teszem fel és ez teljesen elvonja a figyelmem. Észre sem veszem és már kész is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!