Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megvariálni a mensit a 3 fázisú fogamzásgátlónál? Milligest-et szedek.
Konkrétan az a helyzet, hogy ha nem ügyeskedem valamit, akkor nyaraláson fogok menstruálni..
A házi orvosom azt mondta, hogy ennél nem lehet olyat csinálni, mint az egy fázisúnál, hogy szedem tovább, nincs szünet. A tájékoztatóban viszont volt, hogy ha "elfejetettem bevenni és kevesebb, mint 7 szem maradt, akkor szedjem tovább".
Most akkor hogy variáljam meg? Hagyjak le pár szemet a következő két levélből, vagy ne tartsak szünetet?
Na pont olyat nem szabad játszani h egy nappal később veszi be. Ha már az elsőt nem időben veszi akkor az egész hónapot ki kell hagyni. "A tablettabevételének elmulasztása esetén csökkenhet a fogamzásgátló hatás-legfőképp, ha ezáltal a gyógyszerszünet hosszabodik meg." Pontosan ezt írja a betegtájékoztató. Itt van a kezemben. Én is ezt szedem. Csak el kéne olvasni néha h mit szedsz be meg mit kell róla tudni.
Am nem is értem h 1 PASI miért ír ide. Nagyon érthet hozzá.
Max annyit tehetsz h nem tartasz szünetet, de ez a testednek sem jó és jelentkezhet (igen nagy valószinűséggel) pecsételő vérzés. Tehát a rendes, kiszámítható ciklus helyett lesz egy kiszámíthatatlan hol vérzel hol nem dolog
Felhívtam egy nőgyógyászt itt a sok ellentmondó válasz miatt.. Azt mondta, hogy olyat tudok még csinálni, hogy egy következő levélből az utolsó fázis gyógyszerét tovább szedem..
Erről valakinek tapasztalat?
És köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!