Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rigesoft és az alkohol?
Csütörtökön haza jött a barátom és kiszakadt a gumi ( mensi után voltam 1 nappal) pénteken kaptam Rigesoft-ot .
Az első tabit du. a másik hajnali 4 kor vettem be mert így jött ki.
A kérdésem eléggé rendesen ittam lehet h nem hatott a gyógyszer vagy a második tabi?
Ittam sört meg bort meg pici pálinkát mert szülinapot ünnepeltünk és az ivás után 1 órára rá vettem be a második tabit és utána ittam még egy pici bort .
Baj lehet belőle?
Utolag mar hova aggodsz? Legkozelebb gondolkodj elore.
Nem, nem befolyasolja jelentosen a felszivodast. A hasmenes is csak akkor, ha sulyos hasmenes, azaz egy nap tobbszori es teljesen hig. Ha megy is a hasad, nem a gyomortartalmad jon ki, hanem a 2vel azelotti etkezesed.
kedves "máskor gondolkozz előre" elolvastad h KISZAKADT A GUMI ??????????????????????????????????????????
NE ÍRJ INKÁBB SEMMIT HA NEM TUDOD ELOLVASNI RENDESEN A KÉRDÉST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!