Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből baj? (Bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy a megszakításos védekezés hatalmas felelőtlenség,mindig is hevesen elleneztem,de most végül is megengedtem a páromnak. A menzes utolsó napjában vagyok,amikor még van de csak kevés. Biztos,hogy nem bennem ment el(ennek látható,és egyértelmű jele volt),és olyan se lettem,de elkezdtem azon kattogni,hogy az előváladék is okozhat gondot.

Mennyire javasolt szerintetek ilyenkor a 72órás(igen tudom,doki jobban tudja,de most személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi)?

Annyi megnyugtató tényező van,hogy a párom a volt barátnőjével fél évig így volt együtt,és az a lány sem anya.....tényleg nagyon tudja kontrollálni,akármeddig bírja,ameddig én akarom,de azért aggódom mégis csak:S

ELSŐ sorban olyan LÁNYOK tapasztalataira vagyok kíváncsi,akik voltak már ilyen helyzetben?:S Ti is ennyire féltetek ettől?:S

2012. jún. 9. 18:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én másfél évig szeretkeztem a párommal megszakítással, ugyanis ő is olyan volt, mint a Te párod. Akármeddig bírta és kontrollálta is az egészet, bár az előváladékot szinte lehetetlen.

Bár mi azért "védekeztünk" így, mert nem lett volna tragédia a baba!

2012. jún. 9. 18:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp nem vennék be tablettát a helyedben. Feleslegesen felborítanád a hormonháztartásod. Menstruációd napjaiban vagy még, tulajdonképpen nulla az esélye.

Én 1,5 évig védekeztem így, és nem volt soha bajom belőle. Mostmár tablettát szedek, és nem térnék vissza újra erre a módszerre, de anno nekem nem lett belőle gondom.

2012. jún. 9. 18:17
 3/16 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő!:akkor sem ajánlod,ha tényleg nagyon az utolsó napban vagyok?:S úgy értem tényleg kevés van,és az is pirosas még,de nem az az igazi....mondjuk tegnap meg elég sok olt,tehát.....feleslegesen én sem szeretném...

És szerintetek,ha ez az együttlét ma délelött 111körül volt,és mondjuk hétfőn a nödoki azt javasolja,h hát akkor mégiscsak,akkor az még hat?:S(hatna??)

Rettentő ideges vagyok,már azon vagyok h most rögtön elmegyek ügyeletre iratni,meg kiváltani:SSSS

2012. jún. 9. 18:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Nézd, ha megnyugtat, akkor tedd, de szerintem teljesen felesleges. Szoktam közbe nézni a naptárat, hogy a legtermékenyebb időszakomban ne történjen így az aktus, de egyszer el is felejtettem, hogy akkor tájt vagyok termékeny és ráadásul az exem akkor egyszer elbizonytalanodott, hogy nem tudja, hogy időben kihúzta e.. Na akkor vettem be 72 órásat, semmikor máskor.
2012. jún. 9. 19:32
 5/16 anonim ***** válasza:
nem is fogják kiírni neked ebben a szituban... :) amúgy mi is már 1 éve igy védekezünk, nem birja a gumit..
2012. jún. 11. 12:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes. Azért ANNYIRA nem könnyű az. Persze, lehet előváladéktól. De azért elég ritka. Csődbe menne a Káli intézet, ha az előváladéktól olyan gyakran teherbe lehetne esni.
2012. jún. 11. 12:40
 7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó!: hát igen,a doki(akinél ma voltam) szintén egyből rávágta,hogy semiképp nem javasolja,mondtam neki azt is,hogy most kilenc napja van vérzésem,hol kevesebb, hol több,ráadásul ezelött két héttel már volt egyszer menzeszem,és most megint kellene lenni 15én....azt mondta,hogy ha van előváladék,akkor sincs tényleg akkora esélye a dolognak,nekem meg ráadásul van is valamennyi vérzés....ráadásul ügye az ovuláció a ciklus 14.napjában van kb,nah most nekem ha vérzésem van,akkor még elég sok napig utána vagy semmi nincs,vagy pecsételő,esetleg még egy kis vérzés...tehát a lényeg,hogy nem írattam 72eset,de mondtam a dokinak,h a megnyugvás végett csinálok majd tesztet,és majd meglátjuk mi lesz....még 2hét izgalom addig is....fiatal vagyok még egy gyerekhez,és -bocsánat előre is,ez szemet fog szúrni pár embernek-de nem is akarok valójában soha,annak ellenére,hogy szeretem a gyerekeket....
2012. jún. 11. 13:55
 8/16 anonim válasza:

Nyugodj meg! Mi is így csináljuk a barátommal már több mint 1 éve és eddig még én sem lettem anya.

Nincs szükség a tablettára. Ne idegeskedj, mert akkor késni is fog, ami nem lenne jó!

Üdv.

2012. jún. 11. 14:17
 9/16 A kérdező kommentje:

Igen igen,amíg ebben a két napban ideges voltam a doki előtt,akkor az a kevés is vérzésem is elmúlt ami volt,megnyugtatott a doki,hazaértem,és megkönnyebbültem,utána nem sokkal rendesen folytatódott is a havi:)

Az a baj,hogy hol teljesen nyugodt vagyok,hol eszembe jut,hogy vannak olyanok,akik hasonló helyzetben voltak,hogy menzi,nincs baki,és mégis gyermek lett a vége...

2012. jún. 11. 14:26
 10/16 A kérdező kommentje:
A másik amit nem tudok,hogy lehet hogy eddig csak pecsételőm volt,és még egyszer megjön 15én....ebben az esetben,ha még 15én is van,kezdjem el szedni a gátlót?
2012. jún. 11. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!