Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yasminellét ki szed? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yasminellét ki szed? Mi a véleménye?

Figyelt kérdés
2hónapja nincs menstruációm.A doki fölírt egy gyógyszert amitől elvileg meg fog jönni.Ha megjön elkell kezdennem a fogamzásgátlót.Elsőre egy igen drága majd 7000ft-os Yasminellét írt föl.Ki szed ilyet?Mi A VÉLEMÉNY?
2009. júl. 3. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:
en yaz-t szedek, az a yasminelle utodja. nekem eddig bevalt, semmi baj nem volt vele. de még csak a 3. levélnél tartok.
2009. júl. 3. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:
2009. júl. 3. 09:03
 3/6 anonim válasza:
en szedtem yasminellt.3 honapig.nekem nagyon bevallt.5 kg fogytam tőle de amugy vekony vagyok.dianara valtotam az arcom vegett fel evre de utana ezzel folytatom tovabb mert nekem nagyon jo.de mkindenkire masképp hat.szerintem probald meg.
2009. júl. 3. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
én is ezt szedem, nincs már vele gondom szeretem.az elején voltak icipici gondjaim vele: első hónapba kb 10napig közti vérzésem volt, majd a 2-3. levélnél egyszerűen nem kívántam a szexet. igaz ezek már mind elmúltak a szexet is jobban kívánom mint valaha:D annyi a bajom vele h nekem nem igazán rövidült le tőle a vérzésem, de hát ez van. ja és igen én is fogytam tőle és akármilyen hülyén hangzik nekem alig szőrösödik a lábam:D
2009. júl. 3. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Na és hol kapni majd 7000 Ft-ért? Mert én mindenhol 7500 körül találtam.
2009. júl. 3. 13:04
 6/6 A kérdező kommentje:
6976ftot fizettem érte szentesen.
2009. júl. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!