Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen a Durex Love óvszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a Durex Love óvszer?

Figyelt kérdés
Használtatok már ilyen fajta óvszert?Ha igen akkor milyen?Jól bevált?várom a válaszokat!
2009. júl. 2. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a boltban kéne körülnézned. Minden óvszer jó ha nem akarsz csöppséget.
2009. júl. 2. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi nagyon szeretjük, kényelmes, nem volt vele gond eddig.
2009. júl. 2. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak elijeszteni de ma használtam olyat és elszakadt...életemben legidegesebb vagyok...de végül is jobb ha van mintha nem lenne...bár látod h. nekem elszakadt...
2009. júl. 2. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Üdv! Mi mai napig csak ezt használjuk, és nekünk tökéletesen bevált, soha nem volt vele gond..
2009. júl. 2. 19:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem vált be, mert mintha kiszáradt volna, és kellemetlen volt. De lehet, hogy ez csak nálunk jött elő. Én tudom, hogy soha nem fogok többet ilyet használni.
2009. júl. 2. 19:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb. ugyanolyan mint a többi durex :) Nekünk semmi gáz nem volt vele. ;)
2009. júl. 2. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
az a piros meg fehér dobozos, es 4 van benne, ugye? mi egyszer hasznaltunk, de lecsuszott. amugy semmi extra, olyan mint a többi.
2009. júl. 2. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Olyan xar, mint a többi durex. Büdös, nem elég síkos és nem is lehet rendesen síkosítani. Nekünk 2x szakadt durex, bár nem pont ez a fajta. Én utálom a durexet a fenn említett okok miatt, de sajna más nem jó a páromra, ami könnyen beszerezhető.
2009. júl. 3. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk eddig a Durex vált be. Mindig Durex Love óvszert használtunk. Egyszer nekünk is lecsúszott, de csak mert bénán húztuk fel. Ha pedig kiszakad akkor nem az óvszer hibája, hanem levegő került alá. Úgy könnyen kiszakad. A barátom szerint kényelmes is, pont jó. Én csak ajánlani tudom. Bár szerencsére már gyógyszert szedek.
2009. júl. 5. 14:51
 10/13 anonim válasza:
100%

Mert mit vártok meddig legyen síkos a gumi? Az elején minden gumi síkus, utánna már a nő legyen már nedves könyörgöm.. ha már csak tabival fogtok védekezni akkor meg folyamatosan sikosítót kell majd használnotok? Kész elmebaj..

ON: Nagyon jó óvszer, rendszeresen használom, bár ha olcsóbbat akarsz ajánlom a masculant.

2010. júl. 30. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!