Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van még olyan gyógyszer ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan gyógyszer ami jó lehet?

Figyelt kérdés
Lindinette fogamzásgátlót szedtem 3 hónapig, de nem bírtam, hánytam tőle. Ezután nőgyógyász Miligestet írt fel de az még rosszabb volt. Volt már közületek vki ilyen helyzetben? Volt olyan gyószer amitől nem voltatok betegek?
2009. júl. 2. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is szedtem a Lindinette fogamzásgátlót.Nekem a szivem fájt tőle.Elmentem a Nőgyógyászhoz és azt mondta ha ezt nem birom mást se fogok és ő nem adott más gyógyszert.Így maradt a gumival való védekezés.
2009. júl. 2. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A viagrától sosem vagyok beteg!
2009. júl. 2. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is uebben a cipőben. 5 hónap lindynette. Meghíztam, ragyás lettem, fájt a fejem, megnőttek a melleim és folyamatosan fájtak, hányinger. Aztán kaptam mercilont. A helyzet uez. A doki nem hajlandó mást írni. Vagy szenvedek tovább vagy használjak hüvelygyűrűt (amit meg az ára miatt nem tudok megfizetni)...Mivel a gyógyszer a legbiztonságosabb, inkább a mellékhatások, mint az óvszerszakadás, ami már 2x megtörtént...
2009. júl. 2. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszike! Hát akkor tűrök tovább.
2009. júl. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!