Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sürün nézitek meg az óvszert h kiszakadt e? És ha lyukat találtok rajta az szemmel is látható vagy vizet engedtek bele?
Szex közben néha szoktam ellenőrizni, de az csak annyi, hogy mikor valami picit gyanus megállunk egy pillanatra és megtapintom, hogy a helyén van-e. Ki sem húzom.
Ha kilyukad, akkor az tipikusan látványos. Szakadt már nekem gumi 3x is, mindig ripityára. Úgy kell elképzelni, mint a lufit, kicsi lyuk nem lesz rajta, mert ha megpattant egy ponton, a folyamatos mozgás tovább hasítja és a végén mindig felgyűrődött a farkam tövéig. Nem lehet eltéveszteni. :P
Hát.. mi már megnézzük mindig.
Párom odanyúl vagy épp én, és megnézi, hogy minden rendben van-e.
De am eléggé feltűnően szakad ki! Ha kicsi lyuk van rajta már tényleg szana szét szakad!Szóval ne agggódj ezt észreveszed!
és am meg... vizet engedni bele???... inkább ne.
Am Durex szakadt ki nekünk is eddig mindig, de a többi még nem!
Reméllem ezek után sem nagyon, mert nem kéne! :)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!