Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen sürün nézitek meg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sürün nézitek meg az óvszert h kiszakadt e? És ha lyukat találtok rajta az szemmel is látható vagy vizet engedtek bele?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szex közben néha szoktam ellenőrizni, de az csak annyi, hogy mikor valami picit gyanus megállunk egy pillanatra és megtapintom, hogy a helyén van-e. Ki sem húzom.

Ha kilyukad, akkor az tipikusan látványos. Szakadt már nekem gumi 3x is, mindig ripityára. Úgy kell elképzelni, mint a lufit, kicsi lyuk nem lesz rajta, mert ha megpattant egy ponton, a folyamatos mozgás tovább hasítja és a végén mindig felgyűrődött a farkam tövéig. Nem lehet eltéveszteni. :P

2009. júl. 2. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Aktus után én mindig tele engedem vízzel, szép áttetsző lesz benne a folyadék! Ezután megdobálom vele a járókelőket az utcán. Ha ki van szakadva siess az ablakhoz, mert összerondítod a szobát és ha esetleg házibulin elő kerül az uv lámpa minden világítani fog. De a legjobb módszer, ha a végén a barátnőd fejére húzod. Ha tele tudja fújni és úgy kipukkasztani akkor nem volt lyukas.
2009. júl. 2. 12:00
 3/5 anonim válasza:
46%
Ej de ironikus itt valaki! Jóhogy nem már azt írod, hogy használat előtt töltöd meg vízzel, és ha kiállta a próbát csak akkor használod! :P Inkább kérdezze meg ha nem biztos valamiben...
2009. júl. 2. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden alakalommal és aktus közben is. 2 nap különbséggel szakadt el a durex. Az egész oldala felhasadt, csak a gyűrű része nem. Persze csak azután vettük észre, hogy elélvezett. Aktus közben is meg szoktuk nézni, hogy elmozdult-e, van-e levegő alatta, lyukas-e. Aktus után meg felfújja a párom és kiderül, lyukas-e.
2009. júl. 2. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát.. mi már megnézzük mindig.

Párom odanyúl vagy épp én, és megnézi, hogy minden rendben van-e.

De am eléggé feltűnően szakad ki! Ha kicsi lyuk van rajta már tényleg szana szét szakad!Szóval ne agggódj ezt észreveszed!

és am meg... vizet engedni bele???... inkább ne.

Am Durex szakadt ki nekünk is eddig mindig, de a többi még nem!

Reméllem ezek után sem nagyon, mert nem kéne! :)

L/16

2009. júl. 9. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!