Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 72 órás tabi, vagy ne? SOS
Az eset: a barátomat kielégítettem kézzel
utána megmosakodott, megnéztünk egy filmet, tehát eltelt 1-2 óra, de aztán szeretkeztünk, és a helyzet hevében csak pár perc után húzott gumit
érdemes 72 órásat bevennem? az előnedvben így nagyobb eséllyel voltak spermiumok, vagy már kitisztult a húgycső és csak olyan, mint átlagosan?
a ciklusomm rendszertelen, májusban megvolt,szóval most 2 hónapig nem várható.
légyszi oltást ne, csak hogy ti mit tennétek? megéri a fáradság meg a pénz, vagy úgysem leszek terhes??
(akinek beszólhatnéka van az tényleg a humor kategóriában tegye, mert töröltetem, nincs kedvem vitázni!!)
Nem volt kitisztulva,mitől lett volna.Attól,hogy lefürdik még a péniszét belül nem tudja megmosni.Ha elment pisilni a dugás előtt,akkor kevesebb az esély,hogy volt spermium az előváladékban az aktus alatt.
A menstruációd kriminális.Nem venném ennyire félvállról,akkor sem,ha gyereket akarsz és akkor sem,ha nem.Ha nem akarsz,neked még jobban oda kell figyelned magadra,mert még csak megtippelni sem lehet ilyen ciklus mellett,hogy mikor van peteérés.
A helyzet heve: Azt el tudom képzelni,hogy valakit annyira megkívánjak,hogy szinte széttépjem és gondolkodás nélkül szexeljünk,de az elég gáz,ha miközben bennem van,közlöm vele,hogy vegye ki és húzzunk gumit.Most akkor elborult az agyam a vágytól és nem vagyok ura magamnak vagy csak szimplán felelőtlen vagyok,aki szeret játszani a tűzzel?
A szex minőségéről meg ne is beszéljünk,fergeteseg lehetett ez az akciózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!