Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy lehetek terhes? (bővebben lent)
megérteném a kérdésed ha csak 14-15 (vagy kevesebb lennél:D) de így nem vágom:D voltál felvilágosításon?:D ahogy előttem is írták ha nem volt benned akkor semmiképp se juthat el addig a sperma... de ha kell szaktanács akkor látogass el nőgyógyászhoz, hiszen már szexuális kapcsolataid is vannak, ilyenkor évente 1x 2x el kéne látogatni.
16/L
Szerintem azért írta hogy,18.éves,mert ha ilyen kérdésr tesz fel és 18,éven aluli,akkor törlik a kérdést
13\L
"amit máshol nem mertél, itt nyugodtan megkérdezheted"
Amikor nézem ezeket a válaszokat a kérdésekre, akkor kicsit meglepődök a fenti mondaton. Főleg a szex témakörben látok olyan válaszokat, hogy megdöbbentő néha. Nem értem, hogy ha így felidegesítitek magatokat ezeken a kérdéseken, akkor minek jártok ide válaszolgatni. Amikor tizenévesek voltatok, szerintem nektek is voltak butuska kérdéseitek, és nem hiszem hogy jól esett volna, ha valaki így beszélt volna veletek.
Meg lehet mondani a véleményeteket úgy is, hogy nem tapostok bele a másik lelkébe.
Szerintem még mindig jobb, hogy megkérdezi, mint hogy tizenévesen kelljen neki menni abortuszra, azért, mert nincs kitől megkérdezzen ilyen dolgokat, vagy mástól nem meri.
És ez most nem csak erre a kérdésre vonatkozik sajnos.
Elnézést kérek azoktól, akikre ez nem vonatkozik.
Kérdező: Egyébként, nem hiszem, hogy terhes vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!