Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfelejtitek bevenni a fogamzásgátlót, mit csináltok a megmaradt szemmel?
Figyelt kérdés
Tehát a 7 nap szünet után elfelejtettem bevenni a gyógyszert így 8 napra sikerült a szünet és a 9. napon kezdtem el szedni. Tartom is a 7 napos plusz védekezést, de elgondolkoztam ki mit csinálhat a megmaradt szemmel. Ti kidobjátok, elteszitek, esetleg beveszitek utolsó szemként és így eltoljátok egy nappal a menszit?2012. jún. 4. 12:04
1/5 anonim válasza:
Be kell venni akkor utolsóként, egyértelmű.. nem lehet simán elhagyni, akkor borul az egész.
2/5 anonim válasza:
Nem utolsóként, hanem elsőként veszem be.
Az én fogamzásgátlóm betegtájékoztatójában legalábbis az szerepel, hogy akkor is be kell venni a kimaradt szemet, ha azzal egy nap kettőt vennék be.
Tehát, ha úgy jártam volna, mint te, akkor a 9. napon kettőt vettem volna be pár óra eltéréssel.
3/5 A kérdező kommentje:
Későn vettem észre, hogy rossz nap kezdtem el. Zavarban voltam a napokkal, csütörtökön kezdem el szedni de most pénteken lazán elkezdtem a csütörtökivel és csak szombaton vettem észre és akkor gondolkoztam el. Nem értem hogy keverhettem össze a napokat ennyire.
Napokkal később nem tudtam mennyire van értelme bevennem a kimaradt szemet egyszerre egy másikkal
2012. jún. 4. 17:38
4/5 anonim válasza:
Nekem előfordul, hogy hó végén nem veszek be 1-2 szemet, hogy hamarabb megjöjjön, az ilyeneket elteszem hasmenés, hányás esetére, akkor nem kell a levélből plusz tablettákat szednem. Semmiképp se dobj ki gyógyszer,t mert veszélyes hulladék! Tedd el, majd jó lesz még az! 24N
5/5 anonim válasza:
És, ha nem vagy beteges, feltétlenül írd rá, hogy mikor fog lejárni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!