Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elviselhetetlen mellékhatásai vannak a tabimnak, félúton abbahagyhatom?
Most szedem a harmadik levél Lindynette 20 tablettát. Pár napja állandó hasszurkálásom van, nem a mintha megjönne érzés, hanem a petefészkeim környékén nyillaló, szurkáló érzés (előtte sosem tapasztaltam még csak hasonlót szem) mára kaptam hozzá egy migrént is, amúgy a tabitól fulltime fáradékony vagyok.
Most tartok a nyolcadik szemnél (vagyis még majdnem két hét van hátra) párommal a harmadik levél első és a negyedik szemének beszedése után voltunk együtt, előtte rendesen megjött (a második hónapban is volt párszor hasszurkálós érzésem) szóval szerintem nem nagyon lehet terhesség...vagy?
De a lényeg, hogy valószínűsítem, hogy a szervezetem nem reagálja le rendesen a gyógyszert, szerintetek abbahagyhatom most (csak mert elviselhetetlen ez az állandó tompa fájdalom és bíznék benne, hogy ha kitisztul a szervezetem, akkor elmúlik) vagy először menjek dokihoz? (vele amúgy kedden mindenképp beszélnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!