Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ad okot az aggódásra vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtosmákosbabkonzer kérdése:

Ad okot az aggódásra vagy nem?

Figyelt kérdés
Egyótt voltunk a barátnúmmel, használtunk óvszert, az ejakuáció után viszont különösebb megtörlés nélkül még egy pillanatra visszatette a párom. Okozhat terhességet a péniszen maradt sperma? L/19
2012. jún. 4. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Okozhat,de az csodának számítana...
2012. jún. 4. 08:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőddel voltál együtt és te is lány vagy akkor hogyan? Mármint hogyan tette vissza a cerkát? Ő transzvesztita vagy ezt hogy kellene érteni?
2012. jún. 4. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem sok esély van rá, de én sem értem ezt a barátnúm dolgot. :-)
2012. jún. 4. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Na most együtt voltál a barátnöddel és ő rakta vissza ejakuláció után? Mármint mit rakott vissza?:O Azt látom hogy lány vagy meg ő is de akkor hogyan mit igy nem lehetsz terhes
2012. jún. 4. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
vibrit spermával kenni, csak h élethűbb legyen?? :O :D
2012. jún. 4. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Anyám! Már hogyne okozhatna! És miért számítana csodának?

A hímivarsejtek NEM pusztulnak el a szabad levegőn.

Az óvszer se öli meg őket.

Ha elélvezés után a spermás farok natúr visszakerül, az szinte olyan, mintha nem is használtatok volna óvszert.

A találathoz egyetlen egy életképes spermium is elég!

--

Azt viszont én se értem, hogy ha a barátnőddel voltál együtt, akkor hogy lehetsz lány úgy, hogy a sperma is képbe kerüljön.

2012. jún. 4. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Az eddigiekhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ez az egész komoly okot ad az aggódásra...
2012. jún. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!