Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én fújom fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én fújom fel, vagy azért ez mégis ad okot féltékenységre, aggódásra?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátom havi egy-két alkalommal beszél telefonon a volt barátnőjével. Van, hogy a csaj hívja fel, de olyan is, hogy a barátom. Engem ez nagyon zavar, még így is hogy tudom nagyon messze laknak egymástól. Nekem ez furcsa és nagyon rosszul érzem magam emiatt. Fiúk ti tartjátok a kapcsolatot az exeitekkel?
2009. aug. 22. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Ezt mindenki másképpen éli meg. Van aki szerint belefér, valakit pedig a szélütés kerülget tőle.

Szerintem ha szakítasz valakivel, és lesz egy új kapcsolatod, akkor előrefelé kéne nézni, nem pedig vissza...

2009. aug. 22. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
engem is zavarna. mondd el hogy téged ez zavar és hogy nyugtasson meg hogy nem érez iránta semmit. korlátozni ebben úgysem fogod tudni, hátha magától szokik le róla.
2009. aug. 22. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak barátok. Bár szerintem ezt akkor tudod meg, ha leültök a barátoddal és megbeszélitek ezt. Mondd el neki, hogy téged ez zavar. megértelek, mert nekem se esne jól. Bár ne támadd le, mintha megcsalt volna, mert lehet, hogy tényleg nincs is köztük semmi, csak normális emberi módon váltak el egymástól, és kíváncsiak arra mi van a másikkal.
2009. aug. 22. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem beszéld meg veled..nem azért vagytok együtt, hogy az exével trécselgessen..

Én is furcsállanám az biztos..

2009. aug. 22. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem is baromira zavarna. Miért beszél az exével,ha már lezárták? Ok, van barátság ritkán exszel, de az ne abból álljon már,hogy telefonon trécselnek minden hónapban. Nekem nagyon rosszul esne.
2009. aug. 22. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!