Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnéznétek a görbém jo helyre huzta az ovum? én nem értem ezt.
Lehet, hogy vak vagyok, de a tervezettbaba.hu nem oda tette a termékeny napokat, ahol a menstruációdnak kellene lennie??
Ciklus.hu szerint 17-től 21-ig menstruáltál, a tervezettbabás ábrán pedig 18-tól 22-ig jelzi a termékeny napokat, az ovut 21-re, nem?
Egyébként a nyák állapota alapján is azt mondanám, hogy a ciklus.hu számítása a jó (ovu előtt tojásfehérjeszerű).
A hőmérsékleti görbéd nem egyértelmű.
Legközelebb itt tedd fel a kérdésed!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nagyobb az esélye, hogy választ kapsz.
Úgy értem, hogy nem csak egy helyen esik le a hőd, és nem is emelkedik meg úgy, mint a tankönyvi példán,
DE ez alapvetően nem jelent bajt. :)
Sok minden befolyásolhatja a testhőt (stressz, betegség... stb), s pl. pár perces eltérés a szokásos mérési időponttól vagy ha előbb megemeled a fejed, mint szoktad már hathat az értékekre. Ezért is nehéz értékelhetően hőmérőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!