Megnéznétek a görbémet? Vajon jó helyre húzta be a peteérést?
2011. szept. 9. 08:09
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Szerintem is 2-3 nappal előbb lehetett.Mikor tesztelhetek szerintetek?
Eddig jó a görbe?
2011. szept. 9. 09:17
4/8 anonim válasza:
Szerintem is 18 cn -en azaz 30án volt pé-d , a 15cn hődet miért zártad ki? jó időben mérted
5/8 anonim válasza:
Amúgy én a helyedbe bevezetném a www.fertilityfriend.com-ra nekem ott a jó helyre húzta-be a ciklus pedig nekem is 2 nappal későbbre tette :)
Sok sikert, amúgy a legrosszabb időszak elé nézel sajnos még sokat kell várnod a tesztig és ez a legnehezebb...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A 15.cn-ot azért zártam ki,mert előző este vettem be gyógyszert(erős fájdalomcsillapítót-fájt a fogam)és szerintem az emelte meg ennyire.
Mikor teszteljek?
Most itt tartok:
2011. szept. 11. 08:36
7/8 anonim válasza:
Szerintem előbb volt a peteérésed, úgyhogy már tesztelhetsz, szorítok.:))
8/8 anonim válasza:
09-09 12:51 -es ! Az az oldal amit írtál az csak angol változatban van??? VAgy magyar is?? Jó lenne kipróbálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!