Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tri-regol tablettától volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tri-regol tablettától volt már más is rosszul? Meddig tartanak a rosszul létek?

Figyelt kérdés
1 levéllel már beszedtem, viszont továbbra is érzem, hogy a gyógyszer beszedését követő 6-7 órában hányingerem van émelygek. Várjak még a 2. tabletta végéig? Addig beáll a szervezetem rá? Köszi!
2012. jún. 2. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Édesanyám pont egy hónapja kapott tőle agyi infarktust, azt mondták neki hogy valószínű nem sokára beszüntetik mert kérték az orvosok, sajnos nagyon sűrűn előfordul ennél a gyógyszernél a súlyos mellékhatások.
2012. jún. 2. 20:45
 2/6 anonim válasza:
Menj vissza és kérj más fogamzásgátlót. Nem tudja a szervezeted elfogadni
2012. jún. 2. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdés azért az is, hogy milyen külső tényezők hatnak rád, de szerintem is menj vissza a dokihoz.
2012. jún. 2. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Na szuper, akkor nem értem miért ezt kell elsőre kiírni! Nekem azt mondta a doki, hogy ettől kapok legkevesebb eséllyel trombózist. :S

Első válaszoló: Anyukádnak mielőbbi jobbulást és gyógyulást kívánok!

2012. jún. 2. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:
És attól még hat, hogy nem fogadja be a szervezetem???
2012. jún. 2. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm, már jól van édesanyám időben elvittük az orvoshoz! Igen, hatni hat a gyógyszer pont azért vannak mellékhatásai.
2012. jún. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!