Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos módszer alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos módszer alatt mit értetek? Mi úgy csináljuk h kb 5 percig nélküle és még mielőtt bármilyen helyzet lenne, felhúzza a ktont és onnantól még sokáig így.

Figyelt kérdés

De második menetnél ezt már ugye nem hagynám, tehát mindig csak először van ez, és nekem bár 18 éves vagyok, évente jó ha 3-4szer 3-4 napig van meg (szóval nincs túl sok esélyem teherbe esni)

Ez para attól még? Inkább szóljak neki? Mert csak abban a felkészítő tisztító nedvben elvileg lehetnek, de mitől lenne, ha előtte nem ment el? Konkrétan hogy folyik az aki megszakításnál teherbe esik? Vletlen beleélveznek? Vagy többedik menetnél picit "koszosan" is bedugja?

2012. máj. 30. 20:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
asszem nézzed meg az oldal nevét, van aki nem terheli a szüleit azzal, hogyan és hnyan szexelnek a kislányukkal...és most mondom, hogy volt hormonvizsgálatom,ha valami nem tetszik, nem kell írni..
2012. máj. 30. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Jah, nehogy ezzel leterheld anyucit. Majd csak jelentsd be, hogy besikerült a gyerek...
2012. máj. 30. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha az előző magömlésből maradt sperma a húgycsőben, akkor az az előnedvvel bekerülhet. De ha volt azóta pisilni, akkor azzal kiürítheti.

Mi is így csináljuk a feleségemmel, csak nem az első öt percben, hanem az első fél órában, miközben ő egyszer vagy kétszer elmegy. Tizenkét év alatt egy nem kívánt terhesség sem volt, a két tervezett meg az első ciklusban (sőt, szerintem első alkalommal) összejött.

Szóval ha ésszel csináljátok, akkor nincs gond.

Mondom én, de az én szavam sem szentírás. Én innen tájékozódtam:

[link]

39F

2012. máj. 30. 21:09
 14/15 Költőnő? ***** válasza:
mehettél volna esemény utániért még, ami biztos, az a tuti. már mindegy mondjuk....
2012. máj. 30. 23:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért kell leoltani azokat, akik normálisan válaszolnak? Csak segíteni akarnak neked, mert igenis úgy látszik, ez a probléma (vagy "áldás", ahogy te nevezted..) nincs elég komolyan véve, sem általad, sem anyukád, sem pedig a dokik által. Jó lenne egy olyan orvost találni, aki tényleg kideríti, mi van a háttérben, és nem csak lerendezi azzal, hogy a családi hátteret figyelembe véve tök normális.
2012. máj. 31. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!