Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek a nőgyógyászhoz fogamzásgátló tablettát
felíratni, arról fog tudni a háziorvosom? Úgy értem,
hogy a számítógépen utána tud-e nézni, hogy én azt
szedek?
18 évesen annyi eszed sincs, mint egy marék szúnyognak -.-"
2012. máj. 30. 17:00
12/24 anonim válasza:
Mindenképp meg fog vizsgálni a nődoki, ha magánhoz mész ha kórházba akkor is. Amugy 18 év alatt is felírják a vizsgálat után
2012. máj. 30. 17:23
Anyám, borogass... Ne csodálkozz, hogy 11 évesnek néznek ilyen felfogással. Áruld már el, mi a fene bajod lehet attól, hogy megvizsgál? Szerinted neki olyan marha nagy élvezet naponta 30 nő p*nájában turkálni? Élvezkedni fog rajtad? Mi az, hogy nem akarod, hogy megvizsgáljon? Ha már a szexhez felnőtt vagy, legalább évente el kéne menned rákszűrésre is, ki tudja, mit szedtél össze a partnere(i)dtől.. Nagyon nagy gondok lesznek, ha nem változtatsz a hozzáállásodon (nem csak nőgyógyászati gondok).
2012. máj. 30. 17:27
Ha te olyan nehezen tárod szét a lábadat, minek a gyógyszer, mondd már meg?:D Arra a havi egy-két alkalomra akkor jó a gumi is, a gyógyszer felesleges pénzkidobás lenne. Mellesleg én azért tudom olyan könnyedén széttárni neki a lábaimat, mert eljutott a tudatomig, hogy nem nőként, hanem betegként tekint rám, és én nem vagyok úgy elszállva magamtól, mint te, hogy azt hiszed, a világ összes férfija 10-től 80 évesig beindul rád:D De ha így van, akkor részvétem, nagyon nehéz lehet magadat türtőztetni, hogy ne engedj 3 milliárd férfi csábításának:D Egyébként ha ennyire ódzkodsz a vizsgálattól, szerezz valamilyen fog.gátló bogyót valamelyik barátnődtől, biztos szívesen adna, sőt egyszerre több félét is kipróbálhatsz, hülyébb már nem leszel tőle;)
2012. máj. 30. 19:03
15/24 A kérdező kommentje:
Én elszállva magamtól? Milyen jogosan feltételezel rólam ilyeneket, hiszen annyira régóta és jól ismersz. :D Jót nevetek rajtad, meg a hozzád hasonló "embereken"! :D Attól aztán tényleg nőnek érezheted magad, hogy szívesen széttárod a lábad a partnereden kívül másnak is. :D
Ja és sajnállak, hogy neked a szex a legfontosabb egy kapcsolatban. Igazán szegényes lehet így az életed. :D
Tudod mit? Remélem nem fog megvizsgálni a nőgyógyász, felír neked valami szar gyógyszert, trombózist kapsz és belehalsz.
2012. máj. 30. 20:14
17/24 A kérdező kommentje:
Azért ez már tényleg durva, hogy más halálát kívánod...
Gratulálok... végülis a te szegénységi bizonyítványodról és lelkiismeretedről van szó...
A lelkiismeretem köszöni szépen teljesen jól van, te nem vagy hajlandó megfogadni a tanácsainkat. Nem igazán kívánom a halálodat, de te akarod vállalni azt a kockázatot, hogy akár meg is halhatsz, ha nem jó gyógyszert szedsz.
2012. máj. 30. 20:35
19/24 A kérdező kommentje:
A "nem igazán" az nem teljesen egyértelmű, de mindegy.
Képzeld el, hogy felfogtam, hogy szükséges a vizsgálat, hogy elengedhetetlen, de nem kell egyből leharapni a fejemet, meg lehülyézni. Normálisan is el lehetett volna mondani, hogy ne próbáljak meg kibújni a vizsgálat alól.
Ha visszaolvasol láthatod, hogy az első válaszom teljesen normális, segítő szándékú volt. Semmi sértő nem volt benne, de te még ezek után is folytattad a hülyeséget, hogy ne vizsgáljon meg, mert minek?! Akkor ezek után mit vársz?
2012. máj. 30. 21:04
Kapcsolódó kérdések: