Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedőknél lehet alkoholt inni? Nem csökkenti a hatását?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 15:50
1/6 anonim válasza:
Nem csökkenti a hatását, kivéve ha:
-alkoholista vagy és naponta vedelsz
-a bevételt követő 4 órán belül pia hatására hánysz!
2/6 anonim válasza:
Én is szedtem fogamzásgátlót de sajnos mikor egy pici kis alkoholt is ittam egyből kihánytam mindent...amióta nem szedem azt a fajta gyógyszert azóta nem hányok ha iszok egy kis pezsgőt :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. jún. 30. 21:49
4/6 anonim válasza:
Ha nem hánysz tőle, akkor lehet. De vigyázz a májadra, mert ha hazavágod, nem lesz hol felszívódnia a bogyónak.
5/6 anonim válasza:
hát ha neked enyni eszed van akkor gratulálni tudok scak....persze én azt ajánloöm h hja elég elérő hatást szeretnél rá látni akkor scak szedjed be és utána öblitsd le egy kis wiskivel....akkor tuti jól érzed majd maagd...max kipurcansz ezt te is tudhatnád...habár nem tudom h hány éves vagy.,....
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem te már alapból a kérdésem nem értetted! Nem vagyok alkoholista! :D Nah mind1 Azér kíváncsi lennék te hány éves vagy? :D
2009. júl. 2. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!