Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha szex után egy kis ideig úgy érzem, hogy már nem szeretem a párom? Lány vok.
Figyelt kérdés
Amikor vége a szexnek úgy 1 óráig úgy érzem, hogy szinte már utálom a párom, pedig jó volt az eggyüttlét, és később megint nagyon imádom őt. Ez normális?2009. jún. 30. 12:03
1/11 anonim válasza:
Nem azért érzed úgy,mert te nem elégültél ki rendesen?FOglalkozik utána,előtte veled eleget? Előjáték minden megvan?
2/11 anonim válasza:
Hmm..ilyenről még nem hallottam, tök furcsa.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom én se mitől lehet, én is voltam így a párommal, csak én ffi vagyok...
4/11 anonim válasza:
en is halottam mar ilyenrol, csak pasitol, egy olyantol, aki falta a nokot
5/11 anonim válasza:
Igen ez teljesen normális és azt jelenti, hogy tényleg nem szereted. Ez valami más...
6/11 anonim válasza:
Nálam úgy van, hogy szeretkezés után néhány percig olyan furcsa érzésem van, nem érzem azt az égető szerelmet. Ez azonban kb. negyed óra múlva visszaáll.
7/11 anonim válasza:
Szerintem normális lehet. Gondolj bele abba, hogy a szerelm is csak egy biokémiai dolog a szerveztben és célja a szaporodás, szex után pedig lehet, hogy ez az anyag csökken a szervezetben és ezért érzed úgy hogy nem szereted.
Persze mindjárt megkapom, hogy ez nem igaz, mert a szerelem valami födöntúli dolog, ami nem írható le ilyen érzéketlenül...
8/11 anonim válasza:
Lehet,hogy már csak megszokásból vagy vele,és nem is szereted már igazán lehet hogy csak más akarsz töle! De kielégültél??mert lehet hogy nem és ezért érzed igy magad mindig utána!
9/11 A kérdező kommentje:
Igen kielégültem, és nem is az a baj hogy nem foglalkozik velem. Ő nagyon rendes és nagyon szeretem, és ezért is zavar el a dolog. Velem van a baj.
2009. jún. 30. 14:55
10/11 anonim válasza:
Engem ez arra emlékeztet, mikor kis koromban maszturbáltam és miután elmentem, bűntudatom volt. Nem lehet, hogy neveltetés miatt? Mert nekem itt kezdődött a probléma.
orgazmus után tört rám, de kicsit magamba néztem, kutakodtam, hát rájöttem, és "ki is gyomláltam" magamból a tudatot, hogy ez bűn lenne.
Most már nem érzem ezt a párommal :)
Én erre tudnék gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!