Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az normális ha szex után egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha szex után egy kis ideig úgy érzem, hogy már nem szeretem a párom? Lány vok.

Figyelt kérdés
Amikor vége a szexnek úgy 1 óráig úgy érzem, hogy szinte már utálom a párom, pedig jó volt az eggyüttlét, és később megint nagyon imádom őt. Ez normális?
2009. jún. 30. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem azért érzed úgy,mert te nem elégültél ki rendesen?FOglalkozik utána,előtte veled eleget? Előjáték minden megvan?
2009. jún. 30. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Hmm..ilyenről még nem hallottam, tök furcsa.
2009. jún. 30. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom én se mitől lehet, én is voltam így a párommal, csak én ffi vagyok...
2009. jún. 30. 12:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
en is halottam mar ilyenrol, csak pasitol, egy olyantol, aki falta a nokot
2009. jún. 30. 12:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez teljesen normális és azt jelenti, hogy tényleg nem szereted. Ez valami más...
2009. jún. 30. 12:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálam úgy van, hogy szeretkezés után néhány percig olyan furcsa érzésem van, nem érzem azt az égető szerelmet. Ez azonban kb. negyed óra múlva visszaáll.
2009. jún. 30. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális lehet. Gondolj bele abba, hogy a szerelm is csak egy biokémiai dolog a szerveztben és célja a szaporodás, szex után pedig lehet, hogy ez az anyag csökken a szervezetben és ezért érzed úgy hogy nem szereted.

Persze mindjárt megkapom, hogy ez nem igaz, mert a szerelem valami födöntúli dolog, ami nem írható le ilyen érzéketlenül...

2009. jún. 30. 12:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy már csak megszokásból vagy vele,és nem is szereted már igazán lehet hogy csak más akarsz töle! De kielégültél??mert lehet hogy nem és ezért érzed igy magad mindig utána!
2009. jún. 30. 12:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen kielégültem, és nem is az a baj hogy nem foglalkozik velem. Ő nagyon rendes és nagyon szeretem, és ezért is zavar el a dolog. Velem van a baj.
2009. jún. 30. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez arra emlékeztet, mikor kis koromban maszturbáltam és miután elmentem, bűntudatom volt. Nem lehet, hogy neveltetés miatt? Mert nekem itt kezdődött a probléma.

orgazmus után tört rám, de kicsit magamba néztem, kutakodtam, hát rájöttem, és "ki is gyomláltam" magamból a tudatot, hogy ez bűn lenne.

Most már nem érzem ezt a párommal :)

Én erre tudnék gondolni.

2009. jún. 30. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!