Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom betette nekem de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom betette nekem de nem volt se előváladék se semmi de vizsont másnap nagyon sokszor voltam a Wc-re pisilni. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
légszi segitsetek
2009. jún. 29. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
A kettőnek nincs köze egymáshoz...biztos felvagy fázva
2009. jún. 29. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak mindig van előváladék csak,hogy tisztában légy vele!De sztem is csak felfázás van a dologban !Menj el dokihoz az a biztos !Nem ciki ezzel orvoshoz menni
2009. jún. 29. 21:14
 3/8 A kérdező kommentje:
nem volt előváladék se ez 100% nagyon rovid id alatt tortént ez masodpercek allat szinte es semmi nem ment be csak félek nehogy mégis...
2009. jún. 29. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán mehetett beléd előváladék:) miért te talán belelátsz a hüvelyedbe? az h belédkerült az előváladék nem azt jelenti h kifolyik szóval nemtudhatod. épp az h izgalmi állapotban jön elő, szal simán lehetett.
2009. jún. 29. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:

sztem felfáztál, ha volt is előváladék, annak semmi köze ahhoz h mostmeg pisilni jár....

szex után viszont lehet kapni ilyen nemtom milyen gyulladást, de azzal jár h sokat kell pisilni, megmég nemtom mivel...:D de mivel nálatok nemvolt szex így ezsem nagyon lehetséges, sztem egy egyszerű felfázás.

2009. jún. 29. 23:49
 6/8 Naga_Chevalier ***** válasza:

Nyugodja meg! A WC dolog meg szerintem a télleg csak a megfázástól lehet.

Hasznos tipp hogy ha a srác még egyszer beléd akar férjőzni és te is benne vagy, akkor csináljátok álva.

2009. jún. 30. 12:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) legalább valaki nyugtat:) nem lehetek terhes mert nincs mitol se elovaladek nem vol se magomles szoval nincs semmi es 1 fel perc alatt nem lehet szal..... de azert egy 72 orast beveszek a biztonsag kedveert biztos ami biztos meg 1x koszi.És nagyon nem ertem mert tudtommal itt olyan kerdeseket lehet feltenni amit megakarsz tudni de nem mered elmondani masnak es ha mas ezen csak szorakozni tud akkor nem ertem mert regisztral szerintem ez nem moka de mind egy...
2009. jún. 30. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne írd azt h nem volt előváladék, mert nem tudhatod!!! De ezt már írtuk, nem vagy te zseni vagy jós h meg tudd állapítani. És képzeld akár egy fél perc is elég h legyen előváladék!
2009. jún. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!