Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 1 héttel tovább szedtem a fogamzásgátlót?
az oké hogy valaki tovább szedi a gyógyszert és utána folytatja, de ha belekezdek a másik levébe, akkor a
következő havit is hamarabb abba kell hagynom, mivel az a levél már hiányos lesz, ha 30 szemet vettem be akkor következő levélben már csak 12 szem marad, akkor az utána lévő levelekből mindig kipótoljam, vagy pedig akkor az egyszer szedjem amig el nem fagy, röviden, és akkor ugyanugy meg fog jönni 12 szem után is? az kicsit gyors nem? mert csak úgy lesz ismét ugyanakkor a menzim kezdete mint korábban, azaz napra pontos 28 napos ciklus,
de nem hinném h nem rég menzizek akkor 12 nap után megint megjönne, vagy előtte kihagytam akkor biztos meg fog jönni már... vagy azt a 12 szemet szedjem és újra folyamatosan egész leveleket szedjek, vagy egybe szedjem folyamatosan a következő 21 szemmel? Az meg már kettő eltolásnak számít, nem egynek, félek h bezavarná a ciklust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!