Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet káros hatása ha ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzSzili kérdése:

Lehet káros hatása ha ilyen fiatalon elkezdi szedni a tablettát?

Figyelt kérdés
Barátnőm 16 éves és elég kényelmetlen számunkra a gumi használata. Elég nehezen tudok elmenni és szex közben van hogy lekókadok. Egyszer meg már volt hogy ki is szakadt.
2009. jún. 29. 11:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Tudok egy olcsó fogamzásgátló módszert, ami 100%-ig véd a nemi betegségektől és a nem kívánt terhességtől is. Önmegtartóztatásnak hívják. Nekem bejött. Csak azután kezdtem nemi életet élni a barátommal, hogy megteremtettük a megfelelő feltételeket egy esetleges babához. Nem vagyok szentfazék, nem azt mondom, hogy várjatok házasságig, mi se tettük, csak gondoljatok arra, hogy se a gumi, se a tabletta, se semmi nem ad 100%-os védettséget, 1-2% esély mindig van, hogy becsúszhat a baba, és ha ez rosszkor következik be (nem megfelelő anyagi helyzet, stb.), akkor abortusz, aminek rosszabb esetben meddőség a következménye. És hiába mondja bárki erre, hogy az ilyesmi úgyis mindig másokkal történik. Higgyétek el, semmiről nem maradtok le, ha nem 16, hanem mondjuk 22 évesen kezdtek nemi életet élni!
2009. jún. 29. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

Azért mert ez érdekel, azért itt látsz. Jó meg a fogyókúra:D De arról már szinte mindent tudok. :) Ez azért nem a szexuális életem:D Azt itt nem fogom kivesézni. Ne bosszankodj, csak árt neked:D (Ja és itt befejeztem, mert nem ez volt a kérdés.)

16/L Honey

2009. jún. 29. 13:42
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
énis 16 éves voltam, mikor elkezdtem szedni. a doki olyat fog felírni, ami a legideálisabb az ő szervezetére.
2009. jún. 29. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Az, h xy 16 évesen kezdte szedni és már 17 és még nincs baja tőle, nem jelent semmit! A fogamzásgátló igenis árt, minél fiatalabb valaki, annál inkább! Egyéni érzékenységtől függően még inkább. Olyan gyógyszer nincs, aminek nincs mellékhetása! Ha pozitív hatása lenne, vitaminnak árulnák :)
2009. jún. 29. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
16 évesen kezdtem, 24 vagyok, ugyanazt szedem folyamatosan, rendszeresen járok szűrésre és májfunkcióellenőrzésem is volt, és minden rendben...
2009. jún. 29. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm 4 évig szedte és hemangioma alakult ki a májában tőle, nemsokára műtik :( Nem 100%, h attól van, csak 99..
2009. jún. 29. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
barátnőm sokáig szedte (7 év) és hormonkezelés kellett neki hogy lehessen babája. de ettől függetlenül szerintem irassátok fel, ha a gumival nem jó, meg ki is szakad.
2009. jún. 29. 20:45
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Lehet káros! Olvasd csak el bármelyik betegtájékoztatóját. Én is tudnék mesélni, pedig 23 évesen kezdtem szedni, nem gyerekként. Mégis megkeserítik a mellékhatások az életem.
2009. jún. 30. 08:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát amiket írtatok nagyon megijesztett. Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Lehet hogy inkább levágom...
2009. júl. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!