Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzSzili kérdése:
Lehet káros hatása ha ilyen fiatalon elkezdi szedni a tablettát?
Figyelt kérdés
Barátnőm 16 éves és elég kényelmetlen számunkra a gumi használata. Elég nehezen tudok elmenni és szex közben van hogy lekókadok. Egyszer meg már volt hogy ki is szakadt.2009. jún. 29. 11:49
11/19 anonim válasza:
Tudok egy olcsó fogamzásgátló módszert, ami 100%-ig véd a nemi betegségektől és a nem kívánt terhességtől is. Önmegtartóztatásnak hívják. Nekem bejött. Csak azután kezdtem nemi életet élni a barátommal, hogy megteremtettük a megfelelő feltételeket egy esetleges babához. Nem vagyok szentfazék, nem azt mondom, hogy várjatok házasságig, mi se tettük, csak gondoljatok arra, hogy se a gumi, se a tabletta, se semmi nem ad 100%-os védettséget, 1-2% esély mindig van, hogy becsúszhat a baba, és ha ez rosszkor következik be (nem megfelelő anyagi helyzet, stb.), akkor abortusz, aminek rosszabb esetben meddőség a következménye. És hiába mondja bárki erre, hogy az ilyesmi úgyis mindig másokkal történik. Higgyétek el, semmiről nem maradtok le, ha nem 16, hanem mondjuk 22 évesen kezdtek nemi életet élni!
12/19 anonim válasza:
Azért mert ez érdekel, azért itt látsz. Jó meg a fogyókúra:D De arról már szinte mindent tudok. :) Ez azért nem a szexuális életem:D Azt itt nem fogom kivesézni. Ne bosszankodj, csak árt neked:D (Ja és itt befejeztem, mert nem ez volt a kérdés.)
16/L Honey
13/19 anonim válasza:
énis 16 éves voltam, mikor elkezdtem szedni. a doki olyat fog felírni, ami a legideálisabb az ő szervezetére.
14/19 anonim válasza:
Az, h xy 16 évesen kezdte szedni és már 17 és még nincs baja tőle, nem jelent semmit! A fogamzásgátló igenis árt, minél fiatalabb valaki, annál inkább! Egyéni érzékenységtől függően még inkább. Olyan gyógyszer nincs, aminek nincs mellékhetása! Ha pozitív hatása lenne, vitaminnak árulnák :)
15/19 anonim válasza:
16 évesen kezdtem, 24 vagyok, ugyanazt szedem folyamatosan, rendszeresen járok szűrésre és májfunkcióellenőrzésem is volt, és minden rendben...
16/19 anonim válasza:
Egyik ismerősöm 4 évig szedte és hemangioma alakult ki a májában tőle, nemsokára műtik :( Nem 100%, h attól van, csak 99..
17/19 anonim válasza:
barátnőm sokáig szedte (7 év) és hormonkezelés kellett neki hogy lehessen babája. de ettől függetlenül szerintem irassátok fel, ha a gumival nem jó, meg ki is szakad.
18/19 anonim válasza:
Lehet káros! Olvasd csak el bármelyik betegtájékoztatóját. Én is tudnék mesélni, pedig 23 évesen kezdtem szedni, nem gyerekként. Mégis megkeserítik a mellékhatások az életem.
19/19 A kérdező kommentje:
Hát amiket írtatok nagyon megijesztett. Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Lehet hogy inkább levágom...
2009. júl. 2. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!