Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyógyszertárban csak úgy simán lehet kapni terhességi tesztet, hogy "jónapot egy terhességi tesztet kérek! " Nem fognak kinézni onnan? (16 éves vagyok)
Lehet kapni.
Nem fognak kinézni?
Nos, mivel még csak 16 éves vagy, valószínűleg nézni fognak egy nagyot, és meg lesz magukban a véleményük rólad (akár jogos, akár nem), de attól még kiszolgálnak, ne aggódj.
Vedd meg minél előbb, de lehetőleg ne az utcátokhoz legközelebb eső patikában...
simán meglehet venni a tesztet.
én már többször vettem gyógyszertárban meg rossmannban is tesztet és soha nem néztek ki.
19L ( védekezek de nem pontos a menzeszem és mindig leellenőrzöm inkább ha sokat késik)
Menj drogériába (Rossmann, DM), és ott nem kell kérni, hanem leveszed a polcról. A pénztáros nem nézegeti különösebben, ki mit vesz.
24/N
mármint 16 évesen is vettem már
(19L)
Vedd drogérában, én is ott szoktam venni.
17 vagyok, én minden hónapban csinálok eget, a biztonság kedvéért (tablettát szedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!