Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy vette meg élete első terhességi tesztjét és hány évesek voltatok akkor?
17 evesen azt hiszem. gyogyszertarbol. elotte tettem magam h telefonalok h "mi kell akkor? egy caomag X gyogyszer es egy teszt?" es akkor letettem es kertem 1 csomag X gyogyszert es egy tesztet. :P jo hulye voltam de nagyon szegyeltem magam :P
amugy igazabol sose volt ra szuksegem, de hormonalis okokbol nagyon osszevissza a mensim es nagyon feltem h lehet vmi....
Nekem soha nem volt rendszeres a menstruációm, így amikor először lefeküdtem a barátommal, hiába nem ment el, mégis vettem egyet. Gyógyszertárban, és addig kószáltam a környéken, ameddig ki nem ürült és egyedül lehettem bent az ott dolgozókkal. :)
22 voltam
én 16 voltam, és a barátom vette meg nekem, mert nem volt rá pénzem...elég rendszertelen volt a havim,előfordult, hogy 2-3 hónapig nem jött meg, és hát akkor nagyon beparáztunk, pedig mindig védekeztünk... negatív lett, aminek annyira örültem, és úgy megnyugodtam, hogy rá pár napja megjött :D azóta fogamzásgátlót szedek, és minden rendben :)
17/l
15 voltam, azért vettem, mert késett 2 hetet.
Volt bent egy idősebb nő, kábé úgy nézett rám, mikor hallotta, hogy mit kérek, mintha másik bolygóról jöttem volna. Nagyon kínos volt, szégyelltem magam, pedig védekeztünk (óvszerrel). Nagyon féltem, mert tudtam, hogy hogyha terhes vagyok anyuméktól nagyon kapok. A teszt negatív lett, sírtam, annyira örültem, mikor megláttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!