Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez SPIRÁL használatakor?
Előző vagyok...
És megéri az neked, hogy minden szex után görcsölsz?
Egy idő után már nem is akarsz szexelni, mert csak az utána való görcs fog az eszedben járni...
Az IQ bajnok vagyok...
Már meg ne haragudj, de nekem szerintem sokkal több eszem van, mint neked, mivel nem tetetek semmilyen mesterséges, külső dolgot a testembe. Ez csak a férfiak által nőkre erőszakolt ostoba hisztéria. Mert ugye a zokni meg a lábmosás... Véleményem szerint egy nő ne szenvedjen csak azért, ne veszélyeztesse az egészségét azért, hogy valaki másnak jobb legyen. És akkor most jön a dac, hogy: de nekem is jobb... A f@szt jobb. Egy idegen dolog van a testedben, ami nem természetes.
Ugyanaz vagyok, mint eddig. :)
Én személy szerint az abortusz mellett voksolok, de csak akkor, ha nincs megfelelő környezet, lehetőség egy gyermek felnevelésére, vagy épp egészségügyi kockázata van.
Tulajdonképpen mindenki azt csinál, és úgy az életében, ahogy neki jó.
Engem csak egy dolog háborít fel kimondhatatlanul. Az, ha egy nő azért "szenved", hogy egy férfinak jó legyen. Sokan azért szednek tablettákat, járnak injekcióra, vagy tesznek bármi mást a testükkel, hogy a partnerüknek jobb legyen a szex. PEDIG! Gondolkozzunk már. A férfiaknak már így is jobb, mint nekünk nőknek. Előnyben vannak, és mégis még többet akarnak... Nekik magával az együttléttel minden egyes alkalomkor van orgazmusuk. Nekünk ez csak plusz munkával lehetséges, ami sok férfinak nem esik jól. Mert ugye nagyon kevés olyan nő van, aki csupán a közösüléssel el tud jutni a csúcsra. Nekünk többieknek szükség van arra, hogy a csiklónk folyamatosan izgatva legyen. Mert mi a lényege a szexnek? Hát persze, hogy a kielégítő, boldogító orgazmus.
Én is komoly kapcsolatban élek, de sohasem akartam fogamzásgátlót szedni, vagy bármi mással mérgezni a szervezetem. Így is elég káros anyag jut a szervezetembe a mindennapos táplálkozással is. Szeretem a szexet, szinte mindig van hozzá kedvem, hol én, hol a párom kezdeményezi. Nekünk tökéletes megoldás a gumi, és a párom is megérti a dolgot, sohasem erőltetett mást. Sohasem fáj szex közben, vagy utána. Mindig van orgazmusom. És szeretném, ha másnak is így lenne. Elkeserít, hogy sok nő elfelejti a saját örömét, és a másikét fontosabbnak tartja, mert a szex lényege nem a férfi, hanem mindkét fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!