Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg csak szült nök használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak szült nök használhatnak spirált? Nincs olyan akinek úgy is felrakták, hogy még nem szült? 17/L

Figyelt kérdés

2012. jan. 22. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Létezik pici spirál, azt fel lehet rakni.

De elég veszélyes, én meggondolnám. 17 évesen nagyon nem ajánlom.

2012. jan. 22. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
neked nem fog a doki
2012. jan. 22. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan dokik, akik 21-22 éves korban már felrakják szülés nélkül is- de csak azért mert biztosan tudják, hogy még jópár évig nem akarnak gyereket, a karrierjükre koncentrálnak és vállalják a kockázatot.
2012. jan. 22. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
ne akard nem jó
2012. jan. 27. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt csak annak ajánlják aki nem akar gyereket. ezért szokták szulés után feltenni, mikor már nem akarnak tobb gyereket
2012. jan. 27. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Dehogyis!!!Nem csak szült nők használhatják!!!
2012. jan. 27. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

[link]

olvasd el a spirálhoz tartozó részt. Nem csak szult nok hasznalahtjak de csak nekik ajánlott v annak aki nem akar gyereket, mert ha ezt felteszik megeshet h soha tobbet nem szulhet

2012. jan. 27. 20:55
 8/10 anonim válasza:
100%
anyukamnak volt spiralja, de olyan szovodmenyei lettek, hogy rozsdabarna folyasa volt es hetekig verzett is, meg kelett muteni. azota nuvaringet hasznal, es bevalt neki. en is 17 eves vagyok es en is nuvaring huvelygyurut hasznalok mar honapok ota, ajanlom neked is, hogyha nem akarsz sokat torodni a dologgal meg tablettat szedni.
2012. jan. 28. 04:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam, hogy ilyen kockázatos. Inkább akkor lemondok róla. Azért gondoltam csak erre mert nem szedhetek tablettát.
2012. jan. 28. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit belinkeltem abba még van egy csomó más módszer
2012. jan. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!