Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít, hogy percre pontosan vegyem be a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Általában 20:40 és 21:30 között szoktam bevenni, amikor éppen eszembe jut. A két időpont között. Számít mondjuk 1 órás különbség a két gyógyszer között?2012. máj. 19. 21:44
1/3 anonim válasza:
Nem.
De ha már sexuális életet élsz és gyógyszert szedsz,ilyen alap dolgokat tudni kellene,vagy legalább elolvasni a tájékoztatót.
2/3 anonim válasza:
Igen. Ha egy órával korábban, vagy később veszed be, akkor 1 hónapig nem játszhatod meg az orgazmust, vagy terhes leszel.
3/3 anonim válasza:
Nem számít, de a bevett idődhöz képest 12 órát ne lépd túl.
Volt, hogy elfelejtettem bevenni a szokásos 20:00-kor és reggel 06:00 körül erre riadtam, és mivel a 12 óra nem telt el, bevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!