Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta mellett akkor is teherbe lehet esni ha valaki percre pontosan szedi, nem hányik, nincs hasmenés, nem szed más gyógyszert?
Figyelt kérdés
Csak mert annyian mondják hogy teherbe estek tabi mellett és hogy rendesen szedték.De nekem doki azt mondta csak az eshet teherbe aki nem figyel ilyenekre oda.2009. jún. 11. 20:37
1/6 anonim válasza:
1.: a "hány" nem ikes ige.
2.: ott a betegtájékoztató
3.: bízz az orvosodban, azért jársz hozzá, nem?!
4.: ha ennyire félsz a teherbeeséstől védekezz gumival is, vagy ne is szexelj...
2/6 anonim válasza:
nem kell percre pontosan szedni. nem vagyunk robotok. csak 12 ora ne legyen különbség.
4/6 anonim válasza:
A "hányik"-ért meg nem kell megkövezni, bizonyos nyelvjárásokban gyakran ikesként használják a nem ikes igéket is, pl pattanik, kattanik,stb. Zalában hallottam sok ilyet rokonoktól :)
5/6 anonim válasza:
Fontos minden fogamzásgátló készítménynél, hogy kb. ugyanabban az időben vedd be minden nap! Amennyiben egyszer véletlen elfelejted, a lehető leggyorsabban pótold, 12 órán belül!!! Utána rendesen folytasd a tablettaszedést! Töb, mint 99%-ig véd, azonban ha tényleg odafigyelsz, nem feledkezel meg róla, megteszi a kívánt hatást!
6/6 anonim válasza:
Semilyen fogamzásgátló (hormonális) nem ad 100 %-os védelmet. Maxximum 99%:) Ez is több mint a semmi. Van rá jópár példe h emellett is teherbe esnek. Én nem szedek évek óta semmit. Én a menstruációs napjaimban estem teherbe....pedig elvileg nem lehetne :D Sógornőmet lekötötték a 3. császár után, tavaly terhes lett.
Szal 100 %os védelem nem nagyon van. A gumi se, mert mivan ha elszakad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!