Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell felhuzni az ovszert?
Figyelt kérdés
egy eset... pl elmegyek egy csajhoz, (a lakására) akit már ismerek és leszeretnék feküdni vele, elkezdödne az előjáték stb...a ruhákat is levetnénk és elkezdödne a dolog...
mikor huzzam fel az ovszert??
a csaj egy átlagos lány(tehát nem k*rva vagy ilyesmi)
2009. jún. 27. 15:12
1/9 anonim válasza:
amikor áll a bré, általában ugy szokták..
2/9 anonim válasza:
közvetlenül azelőtt mielőtt szexelni akarsz vele :D mármint mielőtt beteszed, érted ?!
3/9 anonim válasza:
Csak a merev péniszre! És mikor felhúzod az egyik kezeddel szorítsd össze azt a kis izét a végén, ahová megy a sperma, mert ha levegő kerül bele, akkor elvileg ki is lyukadhat, azt meg ugye nem szeretnénk... :) Miután elélveztél, utána lehúzod, csomót kötsz rá, h az anyag benne maradjon, zsepibe csomagolod és eldobod. Amúgy olvasd el az óvszeres dobozban található használati utasítást, általában szokott benne lenni! :)
4/9 anonim válasza:
6 órakor..vagy szürkület után.Hányy éves vagy?? ha még a felvilágosító órákon sem vettél részt:S na mindegy szóval benne van a papírjában, még olvasni sem kell, levan rajzolva. MIKOR FELÁLL a szerszám és MIELŐTT belógatod a csajba a pecabotot.Már bocs nem akartalak bántani de ez olyan alap..tán kamukérdés arra is gondoltam.
5/9 anonim válasza:
Mielőtt beteszed neki,de mikor állsz akkor bármikor felhúzhatod már
6/9 A kérdező kommentje:
kösz az infokat :D
öröm látni hogy 1 perc alatt választ kap az ember a kérdéseire
2009. jún. 27. 15:19
7/9 anonim válasza:
én mikor kicsi voltam, mindig azt hittem, hogy a bácsik otthonról már úgy indulnak el, hogy rajtuk vagy.:D
8/9 anonim válasza:
nekem a bnöm évekig ugy sexelth csak akkor vette fel a pasija az óvszert amikor máár érezte h közel van a tetőpont és semmi baja sem lett soha
9/9 anonim válasza:
Közvetlenül behatolás előtt, amikor már teljesen merev vagy. Sokkal korábban ne húzd fel, mert kiszárad és megsérülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!